2777
2789
عنوان

خیلی حرف شوهرم بهم برخورد

312 بازدید | 21 پست

بعد ۸ سال زندگی در حالی که کوچکترین حرکت منفی از من ندیده کوچکترین خطایی نکردم 

الان نشسته بودم به چندتا از استاداو همکلاسی هام پیام میدادم اومد با شک بهم گفت با کی چت میکنی اومد وایساد بالا سرم گفت زود باش نشون بده به کیا داشتی پیام میدادی خیلی بهم برخورد هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم😔

چی جواب  داد ؟!

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب گوشی رو میدادی تا چک کنه

😑😑 چه غلطا !!

غلط کرده بخواد چک کنه !!!!

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

کافر همه را به کیش خود پندارد 

خودش یه کارایی کرده 

چه قدر میشناسیش ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

خوبکاری کردی

انقد باهتش سرد باش و بهش محل نده تا بیاد سمتت

باهاش شام و نهار نخور

بهش محل نده

موقع خواب پشتتو بهش کن

برای آزادی ...🌞🦁                                                 
چرت و پرت میگه من منظوری نداشتم مگه من چی گفتم بهت 😏

خوب بارش میکردی 

الانم یکم باهاش سرسنگین باش 

تا دوباره تکرار نکنه