2777
2789

سلام یه اجاق گاز قدیمی هست که داخل فِرش یه قطعه داره جلو در فر نصب میشه و در رو باز نگه میداره کسی می دونه این قطعه برای چیه یعنی باید با در باز روشن بشه؟

عکس بذاری بهتر میتونن راهنماییت کنن

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه. برا اونه ک وقتی فر داغه و کارِت تموم شده با فر، و میخوای درش رو باز بزاری ک سرد بشه، اونو میذاری ...

اوکی ممنون راستش تو هیچ فری ندیده بودم اینو گفتم شاید چون قدیمیه مدلش فرق میکنه

برای اینه که فر خاموش نشه

وقتی دما داخل فر برسه به دمایی که تنظیم کردین خاموش میشه

موقع کار اون‌قطعه بین در قرار میگیره و باعث میشه دما کنترل بشه و وسط پخت فر خاموش نشه

در انتهای کار که کلا در رو‌میشه باز گذاشت تا سرد بشه لزومی نداره قطعه ای باشه تا لای در باز بمونه

پس شما میگین وقطی روشنه باید روش نصب باشه؟ و در رو باز نگه داره؟

اره فر گاز من قدیمی ، مجیک شف، باید اینطوری استفاده بشه

شما امتحان کن ، در فر رو کامل ببند ، وسط پخت دما که میرسه به مثلا ۱۸۰ خاموش میکنه، و دوباره دما میاد پایین باید روشن کنم، اون قطعه نمیزاره دمای بالا باعث خاموش شدن شعله بشه 

البته چون خیلی بزرگه من فقط اوایل استفاده میکردم از بیست سال پیش دیگه کار نمیکنم و فر برقی دارم

اره فر گاز من قدیمی ، مجیک شف، باید اینطوری استفاده بشه شما امتحان کن ، در فر رو کامل ببند ، وسط پخ ...

پس من از اول که فر رو شن کردم اون قطعه رو نصب کنم و بزارم همینطوری باز باشه که خاموش نشه درسته؟

پس من از اول که فر رو شن کردم اون قطعه رو نصب کنم و بزارم همینطوری باز باشه که خاموش نشه درسته؟

اره ، من اینطوری کار میکردم

چون‌بار اول مهمون داشتم و لازانیا گذاشته بودم واااای خدا تازه عروسم بودم ، ده دفعه خاموش کرد

بعدا فهمیدم واسه اینه

حالا شمام امتحان کن

در رو ببند ببین خاموش میکنه ، بعد اون قطعه رو بزار

سلام عزیزم

این قطعه برای این نصب میشه که حرارت داخل فر به شعله های دسته های روشن خاموش اجاق نرسه و دسته ها داغ نشه گاهی حرارت زیاد فر موجب میشه دسته های اجاق گاز بسوزه و آب بشه

فراموش نکن حتما اول این قطعه را بزار بعد فر را روشن کن