2777
2789
باشه گلم حالا دوست داری مثبت بشه

اره گلم 

۵ماه اقدامم 

دکتر رفتم 

کلی تلاش 

امیدوارم این ماه نتیجه بکیرم 

۲۳سالمه 

بچه اول 

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشاالله که بارداری منم این روزا رو تجربه کردم الانم بی بی چک ها رو نگه داشتم یادگاری😄

اخیییی

چندماه نتیجه گرفتی؟ 

دعا کن برام 

خیلی ذوق داریم 

سر بارداری اولم چند ماه طول کشید ولی دومی رو کیت تخمک گذاری زدم با یه بار اقدام حامله شدم

ع 

چ جالب 

شانس منم  بی بی چک اینجوری شدن🙁 خب یا منفی شو یا مثبت

من یه بی بی چک زدم درجا مثبت شد

فرداش یکی دیگه زدم منفی شد

رفتم آزمایش منفی شد😐

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من یه بی بی چک زدم درجا مثبت شد فرداش یکی دیگه زدم منفی شد رفتم آزمایش منفی شد😐

وا چه چیزایی  

من فک میکردم چک بی بی خیلی معتبره

خیلی بده 

وا چه چیزایی   من فک میکردم چک بی بی خیلی معتبره خیلی بده

زیاد معتبر نیس اصل ازمایشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔