2777
2789
عنوان

از کدوم کاربرا بیشتر خوشتون میاد؟

82 بازدید | 242 پست
سلام.من از خیلیاشون خوشم میاد چون هم خوش برخوردن هم اطلاعات بیشتری دارن و راهنمایی بهتری میکنن اسم چندتاشونو که تو ذهنمه میگم شاید بعضی رو یادم نیاد اگه پست گذاشتن لایک میکنم.خب من از دماوند،چکاوک،لیلا مامان بهراد،مامان پارسا تپلی،دیبی،ماه پنهان،جوانمرد،مونا که تو مسابقه دوم شد،مامان آرین و آروین،حناس،ستاره،دیگه حضور ذهن ندارم ولی بازم هستن
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
خیلیاشون از من خوششون نمیاد اما من همرو دوس دارم❤
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اونایی که انرژی مثبتن غر نمیزنن همیشه یه سری فقط تاپیک ناله میزنن دوست ندارم اگه بخوامخوبها رو نام ببرم تمام صفحه رو میگیره
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
از خودم...
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
منم از گیلاس مهربون خیلی خوشم میاد اتفاقا از مامان فاطمه هم خوشم میاد
وقتی دل ی خردادی میشکنه،هیچی نمیگه،فقط خم میشه و تیکه های دل شکسته اش رو جمع میکنه و میره،همـــــــــــــــــــــین