2777
2789
عنوان

امیری که لاشی نباشه دیدین؟😂🤣

672 بازدید | 48 پست

امیره خالی منطورمه نه ترکیبیا

تعداد رای : 81
نظرسنجی
نه همشون لاشی بودن
20
24%
بیشترشون لاشی بودن
25
30%
لاشی نبودن
17
20%
امیر ندیدم:/
19
23%
مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

فعلا داداشم لاشی نشده تا ببینیم در آینده چی میشع😂

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
فعلا داداشم لاشی نشده تا ببینیم در آینده چی میشع😂

😂😂

چند سالشه؟

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 چند سالشه؟

البته اینکه امیر رضا هم هست بی تاثیر نیستا😂

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
پدربزرگم امیره بچه بدی نیس طفلی😐

امیر جوونارو میگم 🤣

با اینکه پیرمردا از همه بدترن😂

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
همین الان فکر کردم ۳ مورد اومد دهنم از دم لاشی بودن😐😂 واقعا انگار اسم تاثیر داره

😂😂😂😂

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
بله چیز خل بود میگفت من میتونم دوستت باشم ولی دوست پسر نه

خب این که بد نیست

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
پدربزرگم امیره بچه بدی نیس طفلی😐

جووون

تا حالا پدربزرگی که اسمش امیر باشه ندیده بودم

همه حمشمت و علی اکبر و ... بودن😂😂

خداحفظشون کنه❤️

واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
امیر تو فیلم دلداده به خاطر انتقام رفت با دختره 

فیلم قبول نیست 😂

مبتلا به سندروم سسدستی