فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عنوان ماه گرفتگی شروع شد 252 بازدید | 12 پست در ایران، این ماه گرفتگی در ساعت ۱۸ و ۴۴ دقیقه و ۱۱ ثانیه به وقت کشورمان آغاز میشود، لحظه اوج آن در ساعت ۲۰ و ۵۲ دقیقه و ۵۸ ثانیه خواهد بود و در ساعت ۲۳ و یک دقیقه و ۴۵ ثانیه شبانگاه جمعه ۱۵ اردیبهشت به پایان خواهد رسید خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم 1402/02/15 | 18:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسموووووووووون عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2869 چجوری میشع ینی😂 از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 امشب عمیقترین ماه گرفتگی نیمسایه رخ میدهد و این پدیده نجومی تا ۱۹ سال دیگر تکرار نخواهد شد خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
arezooxyz1360 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3116 میگن انرژی فوق العاده ای داره آرزوهاتونو بنویسین پرانرژی مثبته از دست ندید هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 الان امشبه؟ شروع شده یعنی؟ اره خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 میگن انرژی فوق العاده ای داره آرزوهاتونو بنویسین پرانرژی مثبته از دست ندید اره عالیه برای مدیتیشن و مراقبه هم خوبه.ولی نباید تصمیم جدید گرفت فعلا تحت تاثیر هستیم,منک از بعدازظهر ب شدت سرددردم باهیچیم خوب نشدم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 نمیشه رفت بیرون؟ چیزی نمیشه که ،من همش میرم بیرون ببینم ماه کجاست ولی دیده نمیشه خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
پسر_مذهبی_خاص عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 1066 انشاءالله باید نماز آیات قرائت کنیم رسول خدا (صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم) فرمود«از خوش یمنی و خوبى زن است که اوّلین فرزندش دختر باشد.»