2777
2789
عنوان

کوچمون جن داره؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 17 پست
چرا توی کوچه مسکونی قبرستان شخصیه؟ نمیشه که. 

قبلا ته کوچه خونه بوده چندسال پیش خونه رو خراب کردن فقط اعضای یه خانواده اونجا دفنن

نمیدونم چرا صاحبش زمینو نمیفروشه اخه نمیدونم قبرا به چه دردش میخورن

به جاییم که نمیتونیم گزارش بدیم چون ملک شخصیه و طرف مثل اینکه دوست داره توی زمینش قبر باشه

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
اخه همسایه هامون سال به سالم بیرون نمیان اگرم بچه اورده باشن صدای گریه نوزاد میاد نه صدای جیغ چندتا ...

نمیدونم والا من که به اینچیزا معتقد نیستم به نظر ساخته توهمات یه عده اس اخه وسط شهر چ قبرستونی بفروشید خونه رو اگر اذیت میشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا من که به اینچیزا معتقد نیستم به نظر ساخته توهمات یه عده اس اخه وسط شهر چ قبرستونی بفروش ...

وسط شهر نیستیم میشه گفت تقریبا حاشیه شهریم 

منم زیاد به جن و روح و اینجور چیزا اعتقاد ندارم بیشتر فکر میکنم یه آدم مریض باشه

ولی باز از طرفی فکر میکنم صدای بچست اخه چندتا بچه مریض نصف شب توی کوچه خلوت؟

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"