2777
2789

دو هفته هست دارم میرم سونو هر دو هفته بهم گفت ۶ هفته و ۱ روزی هچی دیده شده ساک. کیسه زرده. فتال پل فقط قلب نیست. فقط از هفته پیش جنین از ۴ میل شده ۴.۶ میل ولی هنوز قلبشو ندیدن گفتن واژینال سونو بده‌ دارم دیوونه میشم چطور طاقت بیارم تا دو هفته دیگه 😭😭

بزار هشت هفته بشه برو دوباره سونو بده زود رفتی استرس نده ب خودت 

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا عجله نکن ها، ۱۰ روز صبر کن برو یه سنوکرافی معتبر نگو قبلا رفتی بگو اولین بارمه به لطف خدا صدا قلبشم میشنوی

لطفا واسه نی نی تو دلیم دعا کنین❤️ خدایا حاجت دل هرکی امضامو میخونه رو روا کن ❤️
خب چ خبره از چهار هفته سونو رفتی کسی نبود بگه باید از هشت هفته بری حتی دیر تر چون اون موقع حتی جنینم ...

من پریودیم خیلی نامنظمه ولی روزی که رفتم به حساب خودم هفته ۸ بودم اونجا بهم گفت ۶ هفته ای یه هفته دیگه بیا یه هفته بعدم رفتم گفت ۶ هفته ای. نمیدونم اشتباه کرده تو محاسبه سن یا نه. از دیروز یه چشمم اشکه یکی خون

الان چندهفته ای؟طبق تاریخ آخرین پریود؟

منم خیلی نامنظمه هر ۴۰ یا ۳۰ یا ۲۰ پریود میشدم  اصلا نمیتونم ملاک سن بارداری قرار بدم چون اینجوری میشم ۱۰ هفته.

من پریودیم خیلی نامنظمه ولی روزی که رفتم به حساب خودم هفته ۸ بودم اونجا بهم گفت ۶ هفته ای یه هفته دی ...

چون پریودت نامنظمه اصلا نمیشه سنشو زود تخمین زد  برای بار سوم میگم نگران نباش

لطفا واسه نی نی تو دلیم دعا کنین❤️ خدایا حاجت دل هرکی امضامو میخونه رو روا کن ❤️