2777
2789
عنوان

اسم بدید براتون ایت الکرسی بخونم🥲💋🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 37 پست

از همتون واقعا ممنونم🥲💋

برای همتون ایت الکرسی خوندم لایک کردم 

اگه دوست داشتید تاپیک رو پربازدید کنید، این روزا خیلی به دعای خیر همدیگه نیاز داریم🙂💚

من دختری از جنس غم🙂💔زاده بدبختی ها و مشکلات دنیا🌍نمیدونم یهو چیشد از کجا شروع شد ولی تا به خودم اومدم دیدم وای، عمری به عشق و عاشقی این و ان خندیدم خدا چنان عشقی به سرم اورد که.... برای بهم رسیدنمون خیلی تلاش کردیم خیلی التماس کردیم زجه زدیم تا شاید دل سنگشون راضی شه مال هم شیم🙂💔ولی فایده ای نداشت،خود🌱کشی کردم دیگه دست کشیدم از این زندگی که قرار بود بی اون باشه ولی انگار خواست خدا نبود و دوباره برگشتم🥲انگار بالاخره بعد چهارسال خدا داشت بهم لطف میکرد،داشتم به عشق زندگیم میرسیدم که......💔🥀خدا مهربون ترین و بهترین حامی زندگیمو ازم گرفت😭حالاشدم مرده متحرک یه ادم که خالی از هر احساسی😓🪦میشه با اون دلای مهربونتون برای حاجتم یه صلوات بفرستید🙂🌱خدایا منتظر معجزه قشنگتم🙃🍃
ممنونم لطفا برای این کاربرا هم بخون @دلبر555   ‍ ‍  @fatti900     @dark ...

ممنوت گل قشنگم 🌷🌷

استارتر عزیز اسمم طاهره هست 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از شما برای آخر امضام دعام کنید

خواهش میکنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ممنوت گل قشنگم 🌷🌷 استارتر عزیز اسمم طاهره هست 

خواهش رفیق😌

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
سلام ممنون گلم . اسمم فاطمه ؛ منم براتون صلوات فرستادم🌱🌿

سلام گل من

ممنونم عزیزم💋♥براتون ایت الکرسی خوندم انشالله به حق فاطمه زهرا حاجت روا بشید 🤲🌱

من دختری از جنس غم🙂💔زاده بدبختی ها و مشکلات دنیا🌍نمیدونم یهو چیشد از کجا شروع شد ولی تا به خودم اومدم دیدم وای، عمری به عشق و عاشقی این و ان خندیدم خدا چنان عشقی به سرم اورد که.... برای بهم رسیدنمون خیلی تلاش کردیم خیلی التماس کردیم زجه زدیم تا شاید دل سنگشون راضی شه مال هم شیم🙂💔ولی فایده ای نداشت،خود🌱کشی کردم دیگه دست کشیدم از این زندگی که قرار بود بی اون باشه ولی انگار خواست خدا نبود و دوباره برگشتم🥲انگار بالاخره بعد چهارسال خدا داشت بهم لطف میکرد،داشتم به عشق زندگیم میرسیدم که......💔🥀خدا مهربون ترین و بهترین حامی زندگیمو ازم گرفت😭حالاشدم مرده متحرک یه ادم که خالی از هر احساسی😓🪦میشه با اون دلای مهربونتون برای حاجتم یه صلوات بفرستید🙂🌱خدایا منتظر معجزه قشنگتم🙃🍃
ممنوت گل قشنگم 🌷🌷 استارتر عزیز اسمم طاهره هست 

آیت الکرسی برات خوندم گلم🌱💋انشالله حاجت روا بشی 

سلام گل من ممنونم عزیزم💋♥براتون ایت الکرسی خوندم انشالله به حق فاطمه زهرا حاجت روا بشید 🤲🌱

خواهش میکنم عزیزم، همچنین شما گلم💗🌱🌱

یا علی (ع) ❤️