2777
2789
عنوان

نوزاد با وزن کم در حین تولد

947 بازدید | 20 پست

سلام مامانا. کسی بوده نی نی ش کم وزن باشه بخاطر زود دنیا اومدن یا کلا هر چی.چند کیلو بوده؟چقد شیر می‌دادید بهش اون اولا؟ شیر خودتون یا شیر خشک؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا ۳۲ هفته به دنیا اومد؟علائم چی بود؟داخل دستگاه بود؟

کیسه آبم پاره شدیهوزایمان طبیعی کردم ده روزداخل دستگاه موندولی خداروشکربچه کامل بودآمپول ریه ام ۳۰هفته زدن بهش من ازاول بارداریم چندبارخونریزی داشتم ازحدودای هفته ۲۸انقباض ....اصلاااااااستراحت نمیکردم مدام بیرون خونه مشغول بودم شغلم تقریبافیزیکی و پراسترسه شایداگه استراحت میکردم دیرترمیومد

کیسه آبم پاره شدیهوزایمان طبیعی کردم ده روزداخل دستگاه موندولی خداروشکربچه کامل بودآمپول ریه ام ۳۰هف ...

خدا حفظش کنه عزیزم

علائم انبقاض چیه

من ۳۲ هفته ام

دو روز میخوام پاشم یا بشینم زیر دلم درد میگیره در حد ۴  ۵ ثانیه

👩‍🏫

خدا حفظش کنه عزیزم علائم انبقاض چیه من ۳۲ هفته ام دو روز میخوام پاشم یا بشینم زیر دلم درد میگیره ...

ببین انقباضوتوسونومتوجه شددکترم علایمش دردشبیه پریودی و اینکه بچه خودشویسمت شکمم جمع میکردطوریکه یسمتم خالی میشدانگار