2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پلاس🤕

162 بازدید | 12 پست

سلام 

بچه ها من یه خواهر شوهر دارم که دائم خونه باباش اینا هست با بچه هاش 

بعد منم چون چسبیده به خونه مامانشم مجبورم در روز برم هنوز عروسی نگرفتیم 

این هم متاسفانه حسوده هم خیلی پرو هست از الان داره برا عروسیم میگه 

من اصلا زبون ندارم و نمیدونم چی بگم 

به خدا از دستش خسته شدم 

بقیه اینجور نیستن ولی این همش گیر میده سر تا پا طلا بسته ولی خدا نکنه من یه لباس بخرم همش میگه 

شده تا الان حتی بهم بگه چرا لباس این همه می‌خری اونم دردش این بود که من پارچه اضافه داشتم رفتم یه متری دیگه گرفتم شد دو لباس 

خودشون برا هر چیزی میگیرن ولی من🤕 

روستا زندگی میکنم و همیشه میبینمش متاسفانه خونه پدریم هم نزدیک اینا هست 

همه دیگه می‌شناسنش ولی من خیلی به دل میگیرم و هر جا باشه منو ناراحت می‌کنه 

یه جاهایی به خدا به خاطر اینم شده دلم میخواد برادرشو رها کنم😔 

همش میگم می بخشم نمیخوام آه من اینو بگیره ولی دیگه پر شدم از دستش 

مادر شوهرم هم کاریش نداره و خودشو میزنه به ندیدن 🤦🏻‍♀️

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

شما زیاد حساس شدی روش 

انقد ذوم کاراش نشو تلخیش خودتو ازار میده دورو ور پر ازین آدما ببین و رد شو همین 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
شما زیاد حساس شدی روش  انقد ذوم کاراش نشو تلخیش خودتو ازار میده دورو ور پر ازین آدما ببین و رد ...

آجی از الان میگه شما باید عروسیتون رو اینجوری مثل ما بگیرید 

من الان نزدیک 6 سال نامزدی هستم اصلا قبلاً نمی‌گفت یه داداش دارم الان گیر داده 🤕

مامانم هم میگه اصلا به حرفاش فکر نکن ولی من خیلی سریع بغض میکنم 

میترسم بعد عروسی هم ادامه دار باشه این دخالتا 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله ی عمر زندگیه خانومی.از ی جایی به بعد این دخالتها بین تو وشوهرتو سرد میکنه چون هی غرشو بجون شوهرت میزنی بعدا.بعدشم با اومدن بچه هزاربرابر میشه جلوشو بگیر بدعادتش نکن مرگ یبار شیون یبار

مسئله ی عمر زندگیه خانومی.از ی جایی به بعد این دخالتها بین تو وشوهرتو سرد میکنه چون هی غرشو بجون شوه ...

من می‌خوام روبروش ایستادگی کنم ولی زبونش خیلی تیزه و اصلا شرم نمیکنه 

بدیش همین حسود بودنشه 

من خیلی اوایل خوب باهاشون تا کردم سوار سرم شدن 

جگرم خون شده از سن 18 سالگی تا الان که 24 سالمه اینا منو تباه کردن 

آبجیم از خودم بزرگتره و تازه عقد کرده خیلی باهاش خوبن شکر خدا و حتی بنده خدا ها با منم خوبن من حسود نیستم ولی انگار تازه چشمام باز شده که اینا باید چی بودن و چی هستن

من می‌خوام روبروش ایستادگی کنم ولی زبونش خیلی تیزه و اصلا شرم نمیکنه  بدیش همین حسود بودنشه&nb ...

جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته.زبونش تیز هم باشه توهم کم نیار اگه زیاد حرف زد بهش بگو خوبه یکی هم دائم دربتره زندگی تو نظر بده بعد بچه داربشی چپ میره راست میاد دخالت میکنه همه لحظه های زندگیتو کوفتت میکنه نذار ولی سعی کن خودتو خراب نکنی اگه شوهرت عاقله باهاش حرف بزن ک توعمل انجام شده قرارنگیره ک مجبورشه طرف خواهرشو بگیره

ترست بجاست خیلیم ادامه دارمیشه.نمیخاد ک دعوا رابندازی با خنده جوابشو بده 

رفتم برا کارگر ها و بقیه چیزی حدود 12 نفر غذا درست کردم دم اذان با بچه هاش اومدن 

من می‌خوام به داداشش بگم ولی همسرم میگه ما همه اینو میشناسیم فقط بهش بها نده 

به حساب خودم امروز جلوش وایسادم نه اینکه اومد برا غذا چون برا باباشه به من ربطی ندارد با اینکه من درست کردم در مورد عروسی گفت منم گفتم این نسخه ها رو بپیچ برا بچه های خودتون 

ولی باز هم از رو نمیره🤦🏻‍♀️

جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته.زبونش تیز هم باشه توهم کم نیار اگه زیاد حرف زد بهش بگو خوبه یکی هم د ...

باشه آبجی ممنونم 

خدا خیرت بده 

سعی میکنم 

شاید باورت نشه ولی هر بار جلو من درمیاد یه بلای سر زندگیش میاد چون من چیزی بهش نمی‌گم و میگم خودش و خدای خودش ولی این موضوع برام مهمه 

آره راست میگی باید با نامرچزدم حرف بزنم

ممنونم بچه ها 

خدا کنه شما از این سم ها داخل زندگیتون نداشته باشید 

ولی به نظرم همه جا هستن🤕

رفتم برا کارگر ها و بقیه چیزی حدود 12 نفر غذا درست کردم دم اذان با بچه هاش اومدن  من می‌خوام ب ...

بلاخره همین که بدونه جوابشو میدی حساب کاردستش میاد بعدم دودفعه ک ببینه کاری ک اون میگه رو انجام نمیدین از رو میره فقط هرچی اون میگه تو کار خودتو بکن وگرنه بیچاره ای.اینجور آدما عقده رئیس بازی دارن

باشه آبجی ممنونم  خدا خیرت بده  سعی میکنم  شاید باورت نشه ولی هر بار جلو من درمیاد ...

میدونم گلم بلاخره خداجای حق نشسته.ولی تو درآینده مادر میشی باید به بچه هات یادبدی توجامعه از حق خودشون دفاع کنن پس اول از خودت شروع کن تا بعدا بتونی الگوی خوبی برای بچه هات باشی