2777
2789
عنوان

رشد مو

72 بازدید | 7 پست

برای بلند شدن مو چه کار کنم

هرکاری میکنم موهام بلند نمیشه

اگه ماسک خونگی هم سراغ دارین لطفا بگین

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دیگه ارثیه نوک گیری کن،موخورشو بگیر شامپو بچه من میزنم همیشه سشوار نمیکشم،میبافم همیشه بالا ن ...

موهات بلنده؟ بافت چه تاثیری دلره؟

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
موهات بلنده؟ بافت چه تاثیری دلره؟

اره تا زیر باسن

من ک همیشه بافتست،بنظرم اره چون باز نیست که بخاد به بالش و..بگیره بریز یا گیر کنه بجایی یا مثلا وقتی میخای بخابی بیاد زیر بدنت بریزه

هرروزم میبافم کثیف نشه بریزه

اره تا زیر باسن من ک همیشه بافتست،بنظرم اره چون باز نیست که بخاد به بالش و..بگیره بریز یا گیر کنه ب ...

وای چه بلنده بد ویتامین و قرص میخوری ؟ بد عزیزم هر ماه نوک گیری کنم به نظرت 

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
وای چه بلنده بد ویتامین و قرص میخوری ؟ بد عزیزم هر ماه نوک گیری کنم به نظرت 

نه عزیزم تاالان که هیچ کدومو نمیخورم😅حتی قرص آهن،البته باید بخورم کار اشتباهیه

اگه بکنی چ بهتر،ولی من زیاد موخوزه ندارم مثلا هردوماه اینا،،بیشترم ژنتیکیه چون خانوادم کلا موهاشون بلنده،مادریم

ولی خب رعایتم تاثیر داره،مثلا هرروز شونه بزن اگه نمیریزه حتی دوبار چون چرب بشه میریزه