2821
2789
عنوان

از پدرم متنفرم

161 بازدید | 2 پست

من و پدرم قبلا خیلی با هم خوب بودیم 

ولی الان اصلاااهر وقت دلش بخواد خوبه هر وقت بخواد بده 

هر وقت هم عصبانی شد میاد کتک میزنه ، کلا عاشققق پدر سالاریه و دوست داره همه برده اش باشن ، یه کافه نمیزاره برم ، بیشتر  وقتا هم با دوستام میرم بیرون بعدش میگه انشاءالله یه بیماری بگیری که هی تو خونه بشینی ، هی بهم زور میگه  . از نظر مالی تأمین ام میکنه ولی خصم های خاصی داره ، با مامانم بدرفتاری میکنه و من بیشتر ازش متنفر میشم . هی اعتقاد داره باید دختر یه روسری یه مانتو داشته باشه 😐 از خداشه من دانشگاه نرم بشینم تو خونه کلفتی کنم ، بغضی وقتا که که عصبانی میشه وحشی میشه و یه کارای عجیبی میکنه و یه حرفای عجیبی میزنه و یه نفرین هایی میکنه... . البته منم آدم عصبی هستم و از اون دخترا نیستم که دم به دقیقه بگم چشم شاید به خاطر تنفرم باشه نمیدونم...

گلم شما الان داری از دید خودت حرف می زنی از جانب خودت نمیگم دروغ میگی ولی ما آدما معمولا همیشه حق رو به خودمون می دیم مثلا یکی از نزدیکان من یه دختر تو سن شماست دوست داره آزاد و رها باشه مرتب کافه و با دخترا پسرا و وقتی خانواده هم بهش گیر میدن یجوری گریه می کنه و خودشو به بدبختی می زنه هر کی ندونه میگه چقدر ذلیل از دست خانواده در حالی که ترکونده همه جارو الان دوست داره ازدواج کنه اما هیچکسی نمی خوادش معروف شده بخاطر هوسهاش و بیش از حد آزادیش درسته آدم باید بره کافه بره با دوست تفریح اما به اندازه بعضی از ما حق به جانبیم البته شایدم کاملا حق با شماست و پدر خیلی سخت گیری دارید و اصلا آزادی ندارید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.