2777
2789

مادرم عمل کرد بعد4سال الان دوباره همونجوری شد ک چنتا درمان خونگی بهش گفتیم میگه بهترم

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید بیرون روی زیادتونو درمان کنید خاله من یبوست داشت ومشکل روده فک کنم بهش گفتیم عمل نکن گفت خسته شدم دیگه عمل کرد خوب که نشد بدتر شد چون اول باید مشکلشو حل میکرد دکترگفته خوب نشی دوبار برمیگرد مشکلت

تصمیمی فتم دیگه خیلی کم غذا بخورم یا برم متخصص گوارش دارو بخورم

بنظرمن عمل نکن برو یه دکتر کلورکتال عالی پیدا کن 

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
اول باید بیرون روی زیادتونو درمان کنید خاله من یبوست داشت ومشکل روده فک کنم بهش گفتیم عمل نکن گفت خس ...

روده تحریک پذیرم از شانسم هر چی دارو میخورم خوب نمیشه

ایشالا که مشکلتون حل شه. بازم خالم دخترش خیلی مواظبش بود تاجایی ‌که حتی تودستشویی هم دنبالش بود درای ...

خیلی ممنونم انشالله هیچ احدی تو دنیا گرفتار چنین دردی نشه

خیلی ممنونم انشالله هیچ احدی تو دنیا گرفتار چنین دردی نشه

منو متخصص داخلی نوشت براعمل شقاق .مدارکمو‌داددستم گف ببر دکترفلانی کلورکتاله عمل کنه .بردم گف من عملت کنم که خوب نمیشه مگه شقاقوهمینجوری عمل میکنن.خداخیرش بده دارو داد ۱ماهه کاملا خوب شدم .دردی که ۷سال زندگی روزهرمارم کرده بود

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
من بیرون زدگی دارم زیاد میترسم برم عملش

اگه زیاده بهترین راه عمله،درسته یکم اذیت میشی،ولی درنهایت راحت میشی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
چقدر طول کشید بعد عمل خ ب بشی

ده روز،ولی فقط یکی دو روز اول استراحت کردم،بعدش دیگه خودم کارامو میکردم ولی بیشتر استراحت داشتم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
[QUOTE=289328957]ده روز،ولی فقط یکی دو روز اول استراحت کردم،بعدش دیگه خودم کارامو میکردم ولی بیشتر ا ...

ممنون♥️نگران نباش ،زیادم سخت نیس،بعدش باید غذاهای آبکی ب مقدار کم بخوری،قبل اینکه بری برای عمل دو سه وعده سوپ سبک درست کن