2777
2789

زینک پلاس موهارو زیاد بلند نمیکنه 

اکتی درم برای بلندشدن مو فوق العادست توی مکملهای ایرانی

بین خارجیا هم هیرتامین مورو زود بلند میکنه

امپول بیوتین هم بی تاثیر نیست(چه ایرانی چه خارجی)

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوره سه ماهه خوردم ناخونام و موهام عالی رشد میکرد. ولی یبوست داد بهم خفیف 😄

موهات تو سه ماه چند سانت رشد داشت من الان تا خط سوتینه بنظرت تا سه ماه بخورم تا رشد میکنه

موهات تو سه ماه چند سانت رشد داشت من الان تا خط سوتینه بنظرت تا سه ماه بخورم تا رشد میکنه

خراجیشو بخور اگه مشکل هورمونی و ارثی نداشته باشی باید ماهی یه سانت حدودا رشد کنه‌. البته به سلامت موهاتم بستگی داره مثلا اگه موهات خشک و خراب باشه هرچی هم رشد کنه از پایینش خورد میشه میریزه معلوم نمیشه

خراجیشو بخور اگه مشکل هورمونی و ارثی نداشته باشی باید ماهی یه سانت حدودا رشد کنه‌. البته به سلامت مو ...

ماهی یه سانتو ک در حالت عادی هم رشد داره😑باقرص میخام ببینم ماهی دو الی سه سانت میرسه مشکل هورمونی ارثی هم ندارم