2777
2789

کلرمون سوخت ما خوزستانیم هوا خیلی گرمه.     بنظرتون   گوشیم بفروشم   کلر درست کنم   باش     ؟     ۷ ملیون میخوان کلر درست کنن من گوشیم ۵ ملیون میخرنش  حالا بقیه جور میکنیم.  شوهرم فعلا دستش. خالیه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

یعنی اینقدر گرمه ؟ 

شهر ما که هوا سرد شده دوباره بخاری روشن کردیم 😬 

بنظر من یک مدت تحمل کنید. یا پنکه روشن کنید 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نفروش خودش باید جور کنه بدونگوشی میخای چیکار کنی

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
برای آسایش خانواده و خودتون هرکاری لازمه انجام بدین  اشکالی نداره به نظرم

اره منم میخوام بفروشم.   ولی دودلم.  بخاطر بچهام هیچی نمیخوام 

نه نفروش خودش باید جور کنه بدونگوشی میخای چیکار کنی

گوشی عادی دارم اون نمیتونه جور کنه چون خیلی گیره 

چون خودم خوزستانم و میدونم چقد گرمه بنظرم بفروش و کولر رو درست کن ک اذیت نشین 

البته اگ میتونی قرض کنی بهتره ولی اگ چاره ای نیس بفروش

گوشی رو میتونی قسطی بخری 

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
اره منم میخوام بفروشم.   ولی دودلم.  بخاطر بچهام هیچی نمیخوام

عزیزم 

شما مادری ، الانم شرایط طوری هست که شوهرتون  شرایط خرید کولر ندارن

پس باید به خانوادتون کمک کنین ، به آسایش بچه هاتون فکر کنین 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
گوشی عادی دارم اون نمیتونه جور کنه چون خیلی گیره 

اگه میتونی سر کنی خب بفروش 

بمیرم الهی زندگیا خیلی سخت شده کاش خدا ی معجزه بکنه واسه مردم سرزمینم

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
عزیزم  شما مادری ، الانم شرایط طوری هست که شوهرتون  شرایط خرید کولر ندارن پس باید به خان ...

منم جونم بشون میدم دنیام بچهامن.  همه میگن نفروش.  حیفه.  من میگم بچهام اولویتمه