2777
2789
عنوان

بچه ها راه کنترل خشم چیه

111 بازدید | 27 پست

دیشب خونه پدر بزرگم بودم داشتیم مافیا بازی میکردیم بعد داداشم مجری بازی بود پسرخالم خیلی بی نظمی میکرد هی بازی رو بهم می ریخت داداشم تذکر داد بهش که دفعه بعد بیرونت میکنم بعد پسر خالم از داداشم کوچکتره با داد بهش گفت گوه خوردی خلاصه دعواشون شد منم بلند شدم پسر خالمو زدم یعنی زدم تخت سینش هلش دادم عقب ولی خودشو داداشم افتادن به زدن جداشون کردیم بعد اینکه من حس میکنم به عنوان ی دختر خیلی یاغی بودم 😑نباید دخالت میکردم ولی بعدش هممون آشتی کردیم بازی رو ادامه دادیم معذرت خواهی هم کردیم همش فکر میکنم اگه پسر خالمو محکم هل می دادم سرش میخورد به دیوار چیکار میکردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در اولین درجه اگر خیلی عصبانی بودی بابد محیط رو ترک کنی بعد که از اون محیط دور شدی به نظرم یک لیوان ...

من می‌خوام از الان شروع کنم کنترل خشم رو انجام بدم که بعدا اگه تو اون شرایط قرار گرفتم دعوا و بحث نکنم

اخه اون لحظه نمیشه تصمیم گرفت اون لحظه خیلی اعصاب آدم تحریک میشه این کنترل خشم باید از قبلش شروع بشه ...

اره خب توی اینجور مواقع سعی کن خودت رو از اون مکان دور کنی یا یکم از اون جمع فاصله بگیری و از چیزای کوچیک شروع کن و راه اروم شدنت و پیدا کن بعد کم کم اوکی میشی

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯
اونجور وقتا بگو اگه زورش بیشتر بود و زورم نمیرسید و یک دل سیر کتک میخوردم چی میشد ؟بعد خودت اروم میش ...

اخه زورش بیشتر نبود فکر کنم یعنی فکر نمی کردم زورش کم باشه هر پسری حداقل یکم زور داره اما این نداشت یکم بی ادبی کرد هممون رعایت کردیم جز این 

اره خب توی اینجور مواقع سعی کن خودت رو از اون مکان دور کنی یا یکم از اون جمع فاصله بگیری و از چیزای ...

نمی‌دونم واقعا راه آروم شدنم چیه خیلی سریع عصبی شدم واکنش نشون دادم اما نمیزارم اینطور پیش بره 

باید وقتایی که تو موقعیتش نیستی مثلا الان که عاقل شدی😅 به همین چیزا فکر کنی که عاقبت عصبانیت چی میشه یا مثلا بگی تهش همه باهم آشتی میکنن چرا خودمو آدم بده کنم ؟ 

به گرم بودن مزاج هم ربط داره مثلا من که سرد مزاجم خیلی محتاطم تو رفتارام 

یا اینکه فکر کنی به راه های جایگزینش ، مثلا سعی کنی نزدیک نری یا دعوت به آرامش کنی با حرف . نه واکنش عملی