2821
2789
عنوان

آیا روح وجود داره

1767 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ایا وجود روح اثبات شده یا همه اینها تخیل و فکر مغژ هست 

طبق گفته دکتر تقی کیمیایی  فوق تخصص مغز و اعصاب نویسنده و پژوهشگر روح وجود نداره 

ابا کسی اطلاعاتی طبق اسناد و مدارک دارد لطفا اعلام بفرمایید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وجودداره

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

آره وجود داره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
بله . من خودم تجربه خارج شدن روح از بدنمو دارم .. ینی خودمو دیدم.

بکو توضیح بدع

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

میخوابی ذهنت چقدر قدرت داره  که  حتی دو روز بعد رو هم میبینه ؟ :( 

من حتی اتفاقی فردا بیفته .  من شب خوابش رو میبینم دقیقا .

روحم میبینه .

ذهنم که محدوده از کجا میبینه ؟  :(

خدایییاااا تو حقم ظلم کردی اینه .  من باید دکتر متخصص میشدم نه این اقا :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بله وجود داره کسی که علم متافیزیک رو می‌دونه میگه که وجود داره دلایل زیاد هست برای اثبات منتها درک و فهم هرکسی فرق می‌کنه نمیشه توضیح داد

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
بکو توضیح بدع

من تو یک صانحه بشدت آسیب دیدم . وقتی منو بردن بیمارستان و روی تخت بودم تو بیمارستان راه میرفتم میدیدم مادرم داره گریه میکنه ولی هرکار میکردم صدامو نمیشنید

من تو یک صانحه بشدت آسیب دیدم . وقتی منو بردن بیمارستان و روی تخت بودم تو بیمارستان راه میرفتم میدید ...

چه حسی داشتی توم ناراحت بودی؟؟فقط خودت بودی یاچیزای دیگم دیدی 

یه حس خنثی فقط خودم

من فک میکنم موجودات عجیبی میبینیم  

نه اصلا یه حس سبکی. ولی اون لحظه که میخواستم به هوش بیام و برگردم به جسمم یه درد عجیبی داشت 

وای خیلی سخته من ازمردن نمی‌ترسم فقط ازداخل قبرمیترسم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز