2777
2789
عنوان

دین

360 بازدید | 35 پست

سلام ، جمعتون بخیر 

انشاالله یکی از این جمعه ها ظهور آقا باشه 

میخواستم درمورد یه چیزی باهاتون صحبت کنم ، ما دینمون اسلامه نماز میخونیم ٫ قرآن میخونیم ٫ روزه میگیریم و ….

فقط یه جیز پذیرفتیم و دلیلش نمیدونیم ، ( توهین نباشه یه وقت منظورم اینکه آگاهیمون کمع در مورد دین  ) 

دوست دارم بیشتر اسلام و قرآن بشناسم تا دینم تقلیدی نباشه تا یکی ازم درمورد اعتقاداتم سوال پرسید بتونم قانعش کنم نه اینکه خودم هیچی ندونم و فقط بگم قبولش دارم چون قرآن گفته چون بهم میگن این یعنی تعصبی بودن  ( بازم توهین نباشه قطعا قرآن کاملترینه ) 

حالا میخواستم ببینم چیکار کنم درمورد اسلام و قرآن بیشتر بدونم ؟ چیکار کنم عقایدم تقلیدی نباشه ؟ چیکار کنم  شیعه واقعی  باشم ،؟ 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

برو تحقیق کن .‌ از کتابا . رسانه ها . و کسانی که دین رو بیشتر از بقیه میدونن .‌بپرس .

دین خوبیه .‌اما اجراش نمیکنن . هر کسی سر خود  استفاده میکنه  از مطالب .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب بخون،با افراد مسلمان آگاه حرف بزن،تحلیل های قرآن رو بخون

تحلیل های قرآن چجوری میتونم تهیه کنم ؟ یعنی کتاب تفسیر قرآن بخونم ؟ 

قرآن رو با معنی بخون

تفسیرهاش رو بخون و یا گوش بده

اگه کلیپ میبینی مطمئن باشن

نهج البلاغه و کتابهای دینی با تفسیر بخون

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

برو تحقیق کن .‌ از کتابا . رسانه ها . و کسانی که دین رو بیشتر از بقیه میدونن .‌بپرس . دین خوبیه ...

دقیقا …. 

همین باعث شده مردم زده بشن ….

یه خانومی هینجا بهم گفت مسلمان باید بی چون و چرا همه قوانین اسلام رو بپذیره وحجت رو برای همه تموم کر ...

خب میگفتی بعضی مطالب قران رو برعکس تحویل مردم میدن . قبول کنیم برعکس  عمل میکنیم بهش.  من تجربشو داشتم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تحلیل های قرآن چجوری میتونم تهیه کنم ؟ یعنی کتاب تفسیر قرآن بخونم ؟  

اره عزیزم،من مسلمان نیستم ولی فکر میکنم آدم باید برای شناختن دینش همچین مسیری رو بره،امید وارم روز به روز به خداوند نزدیک تر شی🙏💚

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

یه خانومی هینجا بهم گفت مسلمان باید بی چون و چرا همه قوانین اسلام رو بپذیره وحجت رو برای همه تموم کر ...

به نظرم اشتباه 

دین اسلام کاملترینه شکی نیست 

ولی وقتی چیزی ازش ندونیم فقط قبول کنیم چه فایده ؟!! 

تازه قبول میکنم انجامش نمیدیم چون   اصالت انجام دستورات دین نمیدونیم 

خب میگفتی بعضی مطالب قران رو برعکس تحویل مردم میدن . قبول کنیم برعکس  عمل میکنیم بهش.  من ...

چی بگم والا 😁 ترجیح میدم سر مسائل عقیدتی اصلا بحث نکنم. ولی دلم میشکنه خانومای مذهبی اینجا بیشتر انسان رو از خدا و دین دور میکنن و پرخاشگر هستن. کاش اینطور نبود 🥲

به نظرم اشتباه  دین اسلام کاملترینه شکی نیست  ولی وقتی چیزی ازش ندونیم فقط قبول کنیم چه ...

دقیقا همینطوره. برای همه سوال پیش میاد شک پیش میاد تا وقتی که برطرف نشه به نظرم دل آدم اونقدرا نمیتونه نزدیک خدا بشه 

خب میگفتی بعضی مطالب قران رو برعکس تحویل مردم میدن . قبول کنیم برعکس  عمل میکنیم بهش.  من ...

👌

مثلا کدوم دستورتش ما برعکس عمل میکنیم ؟  میخوام درموردش بدونم

👌 مثلا کدوم دستورتش ما برعکس عمل میکنیم ؟  میخوام درموردش بدونم

بگم کاربریمو میترکونن .‌نی نی یار حتی در خصوصی پیام داده نگم  در این مورد :(