2777
2789

هیچوقت از یادم نمیره هیچوقت اون آدم قبلی نمیشم خدا کنه زود بمیرم از این دنیا برم 

من اصلا زندگی نمیکنم 

خیلی دلم شکسته

آخه من جز احترام چیزی نمی‌کردم بهش 

اون منو جلوی همه شکوند

اگر آدم خوبی هستی ؛ قوی هم باش ! چون به آدم های خوب زیاد ضربه میزنن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سرم اومده میدونم چجوریه  درکت میکنم

خیلی بده خیلی

دلیلش دعواهام و قهرم بخدا خودشه 

بعد زنگ نمیزنه بهم نمیاد دنبالم خانوادش فهمیدن اونا زنگ میزنن اونا می‌خوان بیان دنبالم اون اصلا حسابم نمی‌کنه 😭

خیلی بده خیلی دلیلش دعواهام و قهرم بخدا خودشه  بعد زنگ نمیزنه بهم نمیاد دنبالم خانوادش فهمیدن ...

نامزدین

سرزندگیتون نرفتین

هردو چن سالتونه 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خیلی بده خیلی دلیلش دعواهام و قهرم بخدا خودشه  بعد زنگ نمیزنه بهم نمیاد دنبالم خانوادش فهمیدن ...

خب چه کاریه پا میشی میری قهر وقتی ناز کش نداری وقت معذرت خواهی نمیکنه!

خدایا شکرت🤲🍃
چیکار کرد

منک رفته بودیم شهر شوهرم اینا 

بعد شب قراربود بریم ترمینال ک برگردیم 

گیرداد با همون ساک ها بریم خونه جاری کوچکم خ رذله باهاش سرسنگین بودم

گفت میخام‌از داداشم خدافظی کنم گفتم امروز ک دیدیش بسه گفت ن باید بریم دیرمون هم میشد ساعت ۱۰شب بود 

منو بزور کشوند خونه اون عنتر

رفتیم ی چایی داد منک نخوردم چون خ خ بهم بی احترامی کرده بود قبلا 

شوهرم فقط میخاست زجرم بده انگار خونه داداشش امامزاده است بریم پابوس اونا قبل رفتن 

بعد مادرشوهرم و خواهرشوهرم ک باهم لجه اونجا بودموقع خدافظی گفت مامانتو دعوت کن بگو بیان (مامانم نمیتونه سفر بره )ولی گفتم چشم مامان بهشون میگم یهو شوهر نفهم بیشعورم گفت چیه مامان همش اینا رو دعوت میکنی اینا ک نمیان واس چی دعوت میکنی 

اسکل خر باعث شد نیش جاریم باز بشه  

خب چه کاریه پا میشی میری قهر وقتی ناز کش نداری وقت معذرت خواهی نمیکنه!

چیکار کنم نمی‌دونستم که اینجوری می‌کنه اگر دوستم داشت اینطوری نمی‌کرد 💔

بلز تو خوبی شوهرمن یه بار جلو دوستامون ک خیلی رو دربایستی داشتیم باهاشوم منو له کرد رسما

چیکار کرد مگه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍