2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

143 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من ۵ اردیبهشت سونو انجام دادم و فولیکول ۱۷ mmداشتم پیش پزشک ک رفتم ۹ اردیبهشت ماه ی فولیکول دیگ تو سونو دید دکترم و گفت احتمال زیاد اون فولیکول غالب بوده و تا الان رها شده و ی فولیکول جدید داری .... یعنی با این شرایط من هرماه دوبار تخمک گذاری میکنم گویا ... پس چرا تا الان باردار نشدم ؟ ممنون میشم اگ اطلاعاتی دارین با من ب اشتراک بذارین ممنونم

شوهرتم به دکتر معرفی کن اونم ازمایشای چکاپ بده شاید مشکل از اون باشه که باردار نمیشید

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مهم تو نیستی شاید اسپرم های همسرت ک میرسن ب تخمک ها مرده هستن و بارور نمیشن

چن سال پیش همسرم از اسپرم داد و اسپرمش مشکلی نداشت . ولی دکترم گفت اول ازمایششو ببینه اگ کم باشه دارو بده اگ ن برم عکس رنگی بگیرم

بعدم تخمک داشتن حتما به معنی باردار شدن نیست اینا فقط احتمالاته

اون ک صددرصد . ولی دکترم گفت با این شرایط ۹۰ درصد احتمال بارداری داشتی و عجیبه ک چرا نشده تا الان ... 😐

چن سال پیش همسرم از اسپرم داد و اسپرمش مشکلی نداشت . ولی دکترم گفت اول ازمایششو ببینه اگ کم باشه دار ...

چندسال پیش با این کلی فرق کرده باید هر دوتون پیش دکتر برین عکس رنگی هم اگ هزینه اشو میتونین برین خوبه ان شا الله ک باردار شی

چندسال پیش با این کلی فرق کرده باید هر دوتون پیش دکتر برین عکس رنگی هم اگ هزینه اشو میتونین برین خوب ...

ممنون گل من ان شا ٕ الله .... منتظریم جواب بیاد ببینیم خدا چی میخواد