2777
2789

من موهام  تا پایین کمرم بود ...زنداییم گند زد تو چتریام کلا حالت موهام بهم خورد مجبور شدم مصری بزنم  دوباره بلند شد ...بعد رفتم ولف کاته چیه اونجوری کوتاه کردم ....بلند شد بازم شد تا شونه هام یکم بلند تر .. خیلی خیلی خوشحالت شده بودن مدلشونو خیلی دوسداشتم ( اگه شد عکس میزارم.دلی نگین کو کو🐐🐐📸) ... میرفتم حموم میومدم فر میشد پایینشون ...بیشتر وقتا ولی با اتو صافشون میکردم خلاصه خیلی دوسشون داشتم ولی یهو زد ب سرم برم کوتاه کنم الان کوتاه کردم پشیمون چن وقت دیگ ام عروسی داریم نمیدونم چیکار کنم بلند شه چی بزنم بلند شن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرده تخم مرغ یه روز در میون بزن ب ریشع موهذت زود بلند میشه

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖