2777
2789
عنوان

نی نی یار میشه چند لحظه بیای ؟؟؟

88 بازدید | 15 پست

نی نی یار این کاربر چرا تعلیق شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایشون نه تاپیک نامناسب گذاشته بود نه حرف بدی زده بیشتر تاپیک هاشم درباره کنکور بود 

ایشون گزارش درسی میده با چند تا از دوستان نینی سایت لطفاً کاربری شون رو برگردونید. 

limoo5040

شاید خودش خواسته تعلیق بشه

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تاپیکمو بخونین گفت خواستگار طلبه دارم کلی به طلبه ها توهین شد تاپیک جامع ممنوعه جات😬🤭 | تباد ...

خب ایشون نمیدونسته بعدشم خودش که توهینی نکرده فقط گفته خواستگار دارم !!!!! یکی دیگه از دوستان بد صحبت کردن 

این تاپیکمو بخونین گفت خواستگار طلبه دارم کلی به طلبه ها توهین شد تاپیک جامع ممنوعه جات😬🤭 | تباد ...

ایشون خودش ی دختر معتقده هیچوقتم قصد توهین به طلبه ها رو نداشته فقط نظر می‌خواسته از دوستان همین 

ایشون خودش ی دختر معتقده هیچوقتم قصد توهین به طلبه ها رو نداشته فقط نظر می‌خواسته از دوستان همین&nbs ...

خب جو سایت رو نمیدونه؟ تاپیکهای نی نی یارا رو نمیخونه؟ بعدم با اولین پستی که نوشت طلبه ها فلان و جواب منفی بده قفل میکرد تعلیق نمیشد تذکر میگرفت

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خب جو سایت رو نمیدونه؟ تاپیکهای نی نی یارا رو نمیخونه؟ بعدم با اولین پستی که نوشت طلبه ها فلان و جوا ...

خود من هم نمی‌دونستم همچین موضوعی ممنوعه عزیزم 

لطفاً برگردونید ایشون گزارش درسی داره با چندتا از دوستان اون ها رو نمیتونه پیدا کنه با کاربری دیگه 

باور کنید قصد توهین نداشتن فقط نظر میخواستن

من خواهش میکنم ازتون حداقل این بار رو چشم پوشی کنید 

اگه تونستی بگو معذرت خواهی کرد گفت قصد توهین نداشتم به خدا 

بگو برای کنکورم نیاز دارم لطفا وصل کنه

بگو میگ ببخشید من فقط خواستم دردل کنم

بگو خانواده خودش خیلی مذهبین قصد توهین به هیچ عنوان نداشت

دوسال عضوه اینجا رو لازم داره دیگ رعایت میکنه نمیدونسته ممنوعهه 

@نی_نی_یار_پنج  

اگه تونستی بگو معذرت خواهی کرد گفت قصد توهین نداشتم به خدا  بگو برای کنکورم نیاز دارم ل ...

باشه گفتم فعالش کنن تا اخر شب فعال میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar