2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=289276756]حیف عمر؟ یعنی چی؟  ازدواج هرچقدرم خوب باشه بازم حرص جوش داره خب چرا از ۱۸ سالگی حرص بخوری بزار از ۲۵ باشه

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
[QUOTE=289276756]حیف عمر؟ یعنی چی؟  ازدواج هرچقدرم خوب باشه بازم حرص جوش داره خب چرا از ۱۸ سال ...

آره اینو قبول دارم که ازدواج در بهترین حالت هم حرص و جوش داره و مشکل همیشه هست. 

من 22 سالمه و قصدشم ندارم. 

یکم از این حرفتون خندم گرفت که گفتید. چرا از 18 حرص بخوری، بزار 25 سالگی، (آخرش که باید حرص خورد از این لعنتی که 😂) 

آره اینو قبول دارم که ازدواج در بهترین حالت هم حرص و جوش داره و مشکل همیشه هست.  من 22 سالمه و ...

اره بابا حالا من از شما دوسال کوچیک ترم و مجرد اینقدر نظر قلمبه سلمبه میدم😂

اره بابا حالا من از شما دوسال کوچیک ترم و مجرد اینقدر نظر قلمبه سلمبه میدم😂

😂😂😂 عزیزم.. 20 سالته؟  

بخدا فکر کردم یه خانم سی چهل ساله ای، انقدر نظرت منطقی و حق بود 😂

ایول 🗿😂😂👌

😂😂😂 عزیزم.. 20 سالته؟   بخدا فکر کردم یه خانم سی چهل ساله ای، انقدر نظرت منطقی و حق بود 😂 ...

اره ۲۰ سالمه

قربانت هرجا گیر کردی بیا خودم راهنماییت کنم😂