بچه ها منظورم دلایل قلبی هست نه این که چون من مسلمان هستم براساس قرآن اینطوره یا چون مسیحی هستم براساس انجیل یا شبیه این. فکر کنین در یک جزیره دورافتاده میخواین به آدمهایی بگین که خدا یا هر نیروی برتر و ماورای انسان وجود داره . هرچیزی که در هر فرهنگی با مفهوم خدا وجود داره. من همیشه دعام این بوده که خدایا یک معجزه یه اتفاق خوب به من به عنوان نشانه بده که قلبم آروم بشه که نیرویی بالاتر از این دنیا وجود داره. امشب یه اتفاق بدی واسم افتاد انگار برعکس یک معجزه بود .عجیب و ناراحت کننده. نمیدونم چرااز اون موقع همش دعای خودم که منتظر معجزه بودم میاد تو ذهنم. یعنی کائنات انگار برعکس دعای منو فرستاده. مثل یک شوخی ناراحت کننده. دوستای گلم لطفا نپرسید چه اتفاقی در اون مورد نمیخوام صحبت کنم
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ _ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ _ دانی که پس از عمر چه ماند باقی _ مهر است و محبت است و باقی همه هیچ ...
دنیای اطراف و عظمتش خودش به تنهایی معرف خداست اینکه کسی اینارو ساخته بالاخره همینجوری که به وجود نیومدن
دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
هیییییییییس ایرانیها فریاد نمیزنند... 🖤 شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏. . اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻