2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97987 بازدید | 1679 پست

نیوشا ضیغمی رو اصلا دوست ندارم.الهام حمیدی رو هم خیلی دوس داشتم از وقتی با نیوشا ضیغمی میگرده عین اون شده از اونم بدم میاد.بهاره رهنما هم ازش بدم میاد.مهراوه شریفی نیا و نعیمه نظام دوستم دوست ندارم.همچنین محمدرضا شریفی نیا

ولی ولی ولی مرجانه گلچین عشقه عشق.مریم امیرجلالی رو هم خیلی دوست دارم.مریلا زارعی.شقایق دهقان.شقایق فراهانی.آشا محرابی.پریناز ایزدیار عالیه.الناز حبیبی عاشقشم.بهاره کیان افشار خیلی خوبه.

نیوشا ضیغمی. اضلا تابلو یا پول و کارایه دیگه بازیگر شده.

نیما شاهرخ شاهی رو‌همه با مویه ژولیده میشناشن.

بهنوش بختاری .

فرانک جنیدی.اصلا حیف پول بهش میدن.

از لیلا حاتمی خوشم نمیاد همه فیلماش و بازیاش یه سبکن.

الناژ شاکر دوست بازی هایه قدیمیش بد بود جدیدا ماهرتر شده خوشم میاد ازش.

چندتا دیگم هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم به پای نیوشا ضیغمی نمی‌رسن که حالمو بهم بزنن...افتضاحه بازیش..

قبول داری هیچ کدووووووم به پای نیوشا ضیغمی نمیرسن  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

کلا فیلم نمیبینم اگرم ببینم ایرانی نیست اونم چون میخوام انگلیسی و فرانسه تمرین کنم وگرنه علاقه ای ندارم. از هنرپیشه های ایرانی قدیمیاشونو میشناسم که تو بچگی میدیدم.

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
مامان خانوم تو سریال لیسانسه ها😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😵😵😵😵😵😵

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وای اون پنجعلی با اون صداش  حالم به هم میزنه

نگوووو من خیلی دوسش دارم

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
نیوشا رو موافقم شدیدا🔪 کی ب این گفته بازیگر؟  مهران رجبی

مهران رجبی عالیییییییییییییییی هستش اتفاقا

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
نیوشا به نظرم فقط اداست  نازنین بیاتی بازی بلدنیست به نظرم تونقشش خوب غرق نمیشه  امیرحسی ...

امیر حسین آرمان یادمه توی کیمیا فقط جلوی آینه بود به موهاش و تیپش میرسید

نازنین بیاتی..نوید محمد زاده ساره بیات..محمد رضا صاذقی..گلزار .این فیلمایی که شبکه یک و دو می‌سازند ...

من همیشه میگم هر سریالی که داغون باشه هیچ شبکه ای حاضر به پخشش نباشه توی شبکه دو پخشش میکنن