2777
2789
عنوان

مامانای پسرا بیان کمکم خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 31 پست

براتکلمشم پسرمن خیلی حرفاشومیکشید مثلامیگف ماااامااااان میییگماااا یه روز رفتم‌خونه دوستم کلی مسخره اش کردن خدامنو ببخشه اوردم خونه چقدر زدمش بردمش برا گفتاردرمانی گفت تا۷سال طبیعیه نباید باهاش کارشه چون روی اعصابش اثرمیزاره فقط وفقط وقتی حرف میزنه تشویقش کن بگو وای چقدرقشنگ حرف میزنی چجوری میتونی اینقدقشنگ جمله بگی

ببین هر چقدر با زبون بگی فلان کارو نکن انگار داری میگی بکن ،بدتر میشه ،تا جایی ک میشه مستقیم اشاره نکن حواسشون پرت کن ،کتاب به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن رو بخون ،تو قالب قصه و بازی بهش بفهمون کارش اشتباهه ،،و فراموش نکن که سخت گیری نکنی سنش خیلی کمه یه سری شیطنتا اقتضای سنشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش من تا چهارسالش فقط ادا درمیاورد بعد ۴ سال شروع کرد حرف زدن 

دلیلشم تلویزیون بود ، چون تو تلویزیون فارسی حرف میزدن و ما خودمون ترکیم ، داداشمم زیاد تلویزیون میدید یه جورایی تو دوراهی فارسی و ترکی مونده بوده

به نظرت تو خیابون دراز می‌کشه طبیعیه خیلی نگرانم؟

طبیعیه بابا. . خود خود پسر منه. پسرها تا زیر ۴ سال دیونه بازی زیاد دارن. پسر من تازه ۳ سالگی شروع کرد کلمه گفتم. زیر سه سال فقط آبه. بابا. چندباری هم مامان گفت . ولی گذاشتمش مهد و به جلسه گفتار درمانی . البته مهد خیلی خوب بود. زبونش باز شد. پسر من تازه داشت بارون می اومد. ببین بااارون بودااا. قشنگ خوابید وسط آب. لج کرده بود باباشو میخواست. هر چی میگفتم بیا بریم پیش بابا نمی اومد . ملت همه دورش هر کی به چی میداد این بدتر میکرد. یه پلاستیک شکلات جمع شد. این خودشو قشنگ قل میداد تو آب ها. تا آخر زنگ زدم باباش اومد. ( برا کاری ازمون جدا شد رفت)

عزیزم سن لجبازی بچه از ۲سالگی شروع میشه و تا سه سالگی به اوج خودش میرسه فقط سعی کن باهاش رفتار مناسب رو داشته باشی که این لجبازی رو با خودش به بزرگسالی نیاره

و اینکه چون بچه توی این سن هنوز کامل نمیتونه صحبت کنه و منظورش رو برسونه عصبی میشه و باعث میشه پرخاش یا لجبازی کنن

گاهی هم وقتی بچه ها توجه مثبت و به موقع والدین رو دریافت نمیکنن رو میارن به کارهایی که توجه منفی شما رو دریافت کنن

یعنی باهاش کار نکنم؟

باهاش شعربخون امااگ‌بدخوند دعواش نکن من خیلی دعواش میکردم میگفتم تندبخون بدترشد یه مدت ولش کردم فقط میگفتم افرین خداروشکر ۵ماهه خیلی خوب شده دیگه بدصحبت نمیکنه بعدم پسرت کوچیکه هنوز پسرمن ۵سالشه

طبیعیه بابا. . خود خود پسر منه. پسرها تا زیر ۴ سال دیونه بازی زیاد دارن. پسر من تازه ۳ سالگی شروع کر ...

وااای شما دقیقا منو درک میکنی منم پسرم اصلا توجه نمیکنه بحرفم دراز می‌کشه هرچی بهش میگم پاشو بدتر میکنه

یعنی باهاش کار نکنم؟

چرا حتما باهاش کار کن. ببین یه جلسه ببرش گفتار درمانی تا دقیقا متوجه بشی مشکل از کجاست. به پسرت دستور بدی فلان کار رو انجام بده. مثلا بگو توپ رو بده. عروسک رو بردار بذار رو اپن. دستورهای یه مرحله ای و دو مرحله و بیشتر . اگه پسرت کلامت رو می‌فهمه و هر چی بگی میاره یا می‌بره. پس فقط تاخیر در کلام داره. ولی حتما یه جلسه گفتار درمانی برو خیالت راحت بشه. 

ابراز عواطف احساسات و .. خیلی مهمه. ببر که خیالت راحت بشه خدایی نکرده اتیسم و.. نباشه

وااای شما دقیقا منو درک میکنی منم پسرم اصلا توجه نمیکنه بحرفم دراز می‌کشه هرچی بهش میگم پاشو بدتر می ...

هر وقت اینطوری کرد بشین یه کناری اصلا بهش نگو. فقط نگاهش کن. یا حتی نگاهش هم نکن. مثلا گوشیتو نگاه کن. وایسا تا تموم کنه . من قشنگ نی مساعدت بیشتر نشستم رو سکو. منتظر تا ول کنه. اینو روانشناس بهم گفته بود. برا جلب توجه این کار رو می‌کنه . قشنگ خودش خسته شد بلند شد. همون موقع هم باباش رسید . 

در مورد کلام . اینا رو گفتار درمانی بهم گفت. کلمه ها رو دونه دونه باهاش کار کن. مثلا اینجوری با بچه ام کار میکردم. توپ رو می‌گرفتم دستم بعد پسرم رو صدا میکردم و میگفتم

علی بیا تتتتتتتتت و پپپپپ رو بگیر. روی کلمه ت تاکید میکردم. دستت رو بگیر جلو دهنت و با تشدید بگو ت. ت تتتتت وووو پپپپ . با شدت با تاکید . چند ماه کلی کلمه رو با تاکید بهش گفتم. کلمه های دو حرفی و سه حرفی. 

چرا حتما باهاش کار کن. ببین یه جلسه ببرش گفتار درمانی تا دقیقا متوجه بشی مشکل از کجاست. به پسرت دستو ...

مثلا بگو همه با هم دست بزنیم. باباش یا بچه های دیگه هم باشن. ببین دست مبزنه یا نه! یا بازی های بشین و پاشو و شکلک در آوردن. ببین این چیزها رو می‌فهمه. 

بعد وقتی بردمش همون روانشناس گفتار درمانگر همه این بازیهای دستوری و ابراز کلامی و حرکتی رو باهاش انجام داد. خداروسکر بچه من همه چی میفهمید و فقط تاخیر در کلام داره. پسر من الان سه سال نیمش هست تازه جملات دو کلمه ای و نهایت یه کلمه ای میگه. طول می‌کشه تا زبونشون باز بشه

ولی اصلاااا به خودت استرس نده هر کی هم هر چی گفت برات مهم نباشه. تاخیر در کلام تو پسرها کاملا رایج هستش.