2777
2789
عنوان

شکستم رو پذیرفتم😔😔

247 بازدید | 24 پست

هرکار کردم هرراهی رفتم نتونستم دخترم رو متوجه کنم که درسشو بخونه

دیگه تموم شد

یک تیر ازمون تیزهوشان هست 

این ۴۵ روز فقط بخونه میدونم به لطف خدا قبول میشه ولی متاسفانه حتی دروس مدرسه رو نمیخونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا سمپاد نره هم اتفاقی نمیفته ها من نرفتم مشکلی هم پیش نیومد 

میدونم ولی حیف هوش و استعدادش

قبولیش کنار از شکست خودم ناراحتم و اینکه مسئله دیگه هم‌باشه فکر نکنم بتونم موفق بشم

به بچه هاتون مخصوصا دختر در درس خوندن فشار نیارید اصلا و ابدا .

دلیل هم دارم . اینجا بگم کاربریم میترکه .‌

فشار نیارید 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

واقن بعضیا شاید ب درس علاقه نداشته باشن چ اسراریه اخع؟ ما ی روز بیمارستان بودیم ی دختره بخاطر فشار خانوادش واسه درس خودکشی کرده بود بازم دکترا هر چی با مامانش صحبت میکردن ک درس همه چی نیس بازم می‌گفت ن باید بخونه حتی وقتی دخترش تو بیمارستان بود 😐😐 

تازه خیلی باکلاسم بودن 😐 واقن اصن چیز درستی نیس بچه رو مجبور ب درس خوندن میکنین

میدونم ولی حیف هوش و استعدادش قبولیش کنار از شکست خودم ناراحتم و اینکه مسئله دیگه هم‌باشه فکر نکنم ...

چن سالشه؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

به بچه هاتون مخصوصا دختر در درس خوندن فشار نیارید اصلا و ابدا . دلیل هم دارم . اینجا بگم کاربریم می ...

هرکار میکنم نمیتونم بیخیال درسش بشم

میبینم دوستاش چطور میخونن میگم دخترمن چرا نخونه

هرکار میکنم نمیتونم بیخیال درسش بشم میبینم دوستاش چطور میخونن میگم دخترمن چرا نخونه

بیا خصوصی بگم بهت چرا فشار نیاری 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

۱۲

بی خیال بابا😐😐

حالا سمپادم نره هیچیو از دست نمیده

به جاش تشویقش کن برای درس خوندن،براش هدیه بگیر،بشین کنارش تا با هم بخونین،سعی کن ترغیبش کنی که خودش بفهمه درس خوندن به نفعشه و کم کم مقید به تحصیلات بارش بیار

و انرژیتو بذار واسه دوران دبیرستانش

حالا حالاها وقت داره تا سه سال دیگه میتونی روش کار کنی حسابی 

چون چیزی که مهمه کنکوره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه