2777
2789

فرض کنید شوهرتون مغازه داره بعد برادر زاده ش بگه فلان چیز رو برام بیار (به عنوان خریدن) قیمت اینام بپرسه 

بعد قیمت اصلی اون وسبله خیلی بیشتر باشه ولی همسرتون با همون قیمت خرید بهش بده در حد یک میلیون و ششصد ..

بعد برادرزاده ش حتی نگه شماره کارت بده یا حساب کن بعد از گذشت یک ماه چیکار باید کرد ...

بعد همسر هم به هیچ عنوان روش نشه پولشو بخواد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی

چه میشه کرد

یه پیام بدین و بگید پول رو واریز کنه ک اگر شر نشه خوبه

اصن چون اشناس نمیشه کاری کرد ب نظر من😐

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

برای شوهرت تجربه شد

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه