2777
2789
عنوان

باردارم یا نه؟!

165 بازدید | 14 پست

سلام خوبین؟

من در حال جلوگیری طبیعی هستم

تنبلی تخمدان هم دارم 

یعنی تاخیر در پریود برام چیز طبیعیه 

ماه پیش ۹ام پریود شدم حالا هنوز پریود نشدم

دو روزم لک داشتم ولی نه تو شرتم تو دسشویی میدیدم که همینم حالا قطع شده همه علائم قبل از پریود که مشابه علائم بارداریه هم دارم 

البته اگه بچه ای هم باشه از ۲۹ ام به بعده چون قبلش اصلا رابطه نداشتیم ۲۹ ام به بعد چون میگفتیم روزای تخمک گذاری نیست رابطه محافظت نشده داشتیم

حالا بعد چهار پنج روز که از موعدم گذشته امروز صبح بی بی زدم منفی بود

مطمئن باشم باردار نیستم؟ 

میتونم شروع کنم دارو گرم خوردن برا اومدن پریود؟!

سلام چرا جلوگیری میکنی من دوسال ونیم اقدامم باردار نشدم دعا کن باردار بشم هزار مدل قرص خوردم فایده نداشت حالا ماه قبل امپول زدم باز فایده نداشت واسم دعا کند فکر نکنم باردار باشی احتمالش خیلی خیلی کمه چون جلوگیری هم نکنی به زودی باردار نمیشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام چرا جلوگیری میکنی من دوسال ونیم اقدامم باردار نشدم دعا کن باردار بشم هزار مدل قرص خوردم فایده ن ...

والا درس میخونم میگم سخت میشه 

شهر دیگه هم درس میخونم

ولی تصمیمم جدی شده دیگه این ماه میگم شوهرمم آزمایش بده بعد امتحانم میرم دکتر جدی اقدام میکنم دیگه از این استرس و برزخ خسته شدم 😥

خوبه خیالت راحت شد.اگه نمیخوای هم باردار شی حداقل برو دکتر که تنبلیت درمان شه هرموقع بچه خواستی طول ...

خیلی دکتر رفتم قرص اگنوگل و مکمل فمی بست هم میخورم الان خداروشکر بهترم دکترم گفت سیکلت میتونه تا ۳۷ روز بشه طبیعیه 

ولی خب من استرس بچه همیشه دارم 

از حالا باید آرومتر باشم که راحتتر پریود شم