2777
2789
عنوان

درمان تنبلی تخمدان من

5599 بازدید | 55 پست

من با سابقه ۲تا بارداری پو.دوتا بدون قلب.دوتا شیمیایی اصلاح سبک انجام دادم با استفاده از هایلاتهای ماما فلورا تاجیکی.میتونید  هایلایت خودتون گوش بدید مثل من نوت بردارید .میتونید برید تحت نظر ماماهاشون.بستگی به خودتون داره.میتونید از تجربه منم استفاده کنید.درمان من ۳ ماه کشید 

چندماه بعد درمانم باردار شدم چون خیلی لاغر شده بودم و ضعف داشتم بخاطر نخوردن خرما که یه ماده لازم و مهم بود یه بارداری پوچ تجربه کردم.بعد خرما رو اضافه کردم باردار شدم و تنبلیمم کامل کامل رفع شد.باردار شدم.مصرف بادام و جوانه رو تاکید دارن پیجشونم تگ میکنم bardari_flora 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

نوت منه که از هایلایتا برداشتم 

تاکید رو بیدار شدن و خوابیدن به موقع.مصرف بادام و جوانه و خرما.داشتن تحرک مناسب و ماساژ شکمی.مصرف آلگومد و مصرف نکردن خوراکیایی مثل لبنیات که باعث التهاب در بدن میشن مگه محلی باشن و هفته ای دوبار مصرف شن.بخونید اگه سوالی داشتید بپرسید یا میتونید به پیج خودشون مراجعه کنید .هایلایت و پست دراین مورد زیاد دارن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا تنبلی بوجود میاد؟

مقاومت به انسولین در بدن که بخاطر سبک جدید زندگی 

دارو استفاده نکردی؟مواد غذایی برای بارداری خوردی غیر خرما چیا بودن

دارو فقط آلگومد دیابتون 

من ماهی که باردار شدم هم آگنوگل خوردم چون مسافرت

میخواستم برم میخواستم پریودم جابجا نشه.آگنوگل واسه بعضیا حساست زاس و ممکنه موجب کیست بشه.نمیشه به همه توصیه کرد.مواد غذایی هم خرما بادام جوانه  گندم یا ماش خیلی موثرن و اینکه بعد ۹ شب هیچ مواد قندی و کربوهیدراتی مصرف نشه تا ۷ ۸ صبح که تایم صبحانه س

سلام عزیزم میشه کامل بگی چه کارایی کردی تو این ۳ ماه؟ منم تنبلی دارم خسته شدم الان دارم دوفاستون می ...

دوفاستون فقط کمک میکنه شما پریودت بیاد.تنبلی رو درمان نمیکنه.داخل نوت و پیج هست.من مفصل فردا تایپ میکنم

عزیزم منم تنبلی تخمدان دارم تقریبا سه  چهار ماهه دارو مصرف میکنم.اولا متفورمین میخوردم به شدت لاغر کرد منو به طوری که از گونهایه پر فقط استخون موند .دکتر گفت این قرص خیلی لاغر کردت عوض کرد ولی الان هنوزم هر روز دارم اب میشم.به نظرتون تنبلی تخمدان باعث لاغری میشه؟

عزیزم منم تنبلی تخمدان دارم تقریبا سه  چهار ماهه دارو مصرف میکنم.اولا متفورمین میخوردم به شدت ل ...

منم با متفورمین خیلی ضعیف میشم.سعی کن اصلاح سبک کنی و حتما خرما مصرف کنی و وزن بگیری.