2777
2789
عنوان

مهمونی و کمک همسر

204 بازدید | 14 پست

شماها هم وقتی مهمون دارید همه کارهای خونه رو خودتون انجام میدید؟ 

شوهرتون اصلا کمک نمیکنه؟

سه تا بچه کوچک دارم وقتی قراره مهمونی بدم همیشه دعوامون میشه. اصلا کمک نمیکنه . زحمتم زیاده. ریخت و پاش بچه ها زیاده. 

چیکار کنم بهم فشار نیاد اعصابم خورد نشه. وقتی میبینم من ساعت ها سرپا هستم و اون لم داده رو مبل و گوشی دستش گرفته حرصم در میاد. ازش هم کار می‌خوام جون به لب میرسونه تا انجام بده. لعنت به این گوشی. لعنت به هر چی معتاد به گوشیه

منم دقیقا مثه تو ام سه تا بچه کمک همسر م صفر فقط میشینه رو مبل هیچوقت کمک نمیده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم بخواد کمکم کنه اینقدر کثیف کاری میکنه و ظرف کثیف میکنه که ادم پشیمون میشه 

باورت میشه هر بار رفته طرف سینک ظرفشویی زده طرف شکسته.   مخصوصا از فروردین تا الان حدود سه میلیون بهم خسارت وارد کرده . ظرف های گرون رو زد شکوند

باورت میشه هر بار رفته طرف سینک ظرفشویی زده طرف شکسته.    مخصوصا از فروردین تا الان حدود ...

اره میدونم  چی میگی خیلی حواس پرتن اه

واس من داشت گوجه رنده میکرد اشپزخونمو به گند کشید 

خیار ماست درست میکرد یه عالمه ماست اطراف میریخت حالمو بد میکرد اه

تیکر رسیدن به هدفم

بچه ها مقنعه نمیخاین؟سرچ کنید تو گوگل (الین دخت دی جی کالا)کیفیت عالی و قیمتی باورنکردنی را تنها با ما و مجموعه ما تجربه کنید.با کم ترین هزینه بهترین ها را خریداری کنید.از کسب و کاری ک تازه راه انداختم حمایت کنید انشاالله خدا برکت ب زندگیتون بده

https://www.digikala.com/seller/F2KFZ/

چکار میکنی؟ خودت همه کارها رو انجام میدی؟

بله خودن تنها الان ۳۱سالمه اماوقتی یک ساعت  میشینم بعد که میخوام بلند شم باید دولادولا راه برم کمرم خرد شده زیر کارا خونه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
منم دقیقا مثه تو ام سه تا بچه کمک همسر م صفر فقط میشینه رو مبل هیچوقت کمک نمیده 

از ۷ صبح سرپا هستم. با بچه شیرخوار . به خدا وقتی میگم سرپا یعنی پدرم در اومده. تازه خونه ای بوده که هفته پیش هم باز مهمون داشتم 

هنوز هم کلی کار مونده. باید بچه ها رو بخوابونمش پاشم کار کنم. فقط ازش خواستم زیرانداز رو جمع کنه یه جارو بزنه. تو پذیرایی رو همین. اونقدر انجام نداد تا داد منو در آورد. از صبح به خودم گفتم عصبانی نشم نشم . آخر هم قاطی کردم از دستش. دلم میخواد فقط گریه کنم

از ۷ صبح سرپا هستم. با بچه شیرخوار . به خدا وقتی میگم سرپا یعنی پدرم در اومده. تازه خونه ای بوده که ...

خدا صبر بده  بااین همه کار خونه هیچوقت م تمام نمیشه

تو خونواده ما خانم ها قبل ازدواج قشنگ جویا میشن که آقا تو خونه به مادرش چقدر کمک میکنه بعد ازدواج هم تا قبل از بجه دار شدن نصف کارای خونه رو به آقا میسپرن بعد بچه دار شدن کم کم مسئولیت بچه ها رو به مردا میدن . 

اینجوری تو مهمونی هامون زن و مرد با هم کمک میکنن 

شما هم کم کم مسئولیت های کوچیک بهش بده و اگر هم دیدی خرابکاری کرد اصلا چیزی نگو صبر کن خودش گندکاریشو تمیز کنه و ناامید نشو دوباره بهش مسئولیت بده 

بله خودن تنها الان ۳۱سالمه اماوقتی یک ساعت  میشینم بعد که میخوام بلند شم باید دولادولا راه برم ...

منم همینم. ۳۵ سالمه. تازه زایمان کردم. یک ماه نشده. خدا شاهده فقط ۵ روز رفتم خونه مادرم. ۲۰ روزه سرپام. هر چی هم میگم بی خیال کار نکنم . مگه میشه. سه تا بچه شیطون زبون نفهم که فقط باید سرپا باشم کار کنم. شکمشونو سیر کنم. از دوران بارداری برات نگم که صبح و شب ناله میکردم و گریه. از کمر درد. از تنهایی. چی کشیدم. هیچ کس هم نیست قدر ما رو بدونه

تو خونواده ما خانم ها قبل ازدواج قشنگ جویا میشن که آقا تو خونه به مادرش چقدر کمک میکنه بعد ازدواج هم ...

خوشبه حال شما و خانواده تون. ولی تو خانواده ما هم همینه. اما تو خانواده شوهرم دقیقا برعکس. مرد تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزنه. هر کار رو راهی رو بگی رفتم . اصلااا فایده نداره. فقط وقتی قاطی میکنم و عصبانی میشم یه کم گوشی رو می‌ذاره کنار . اینم از شانس ما بود. 

منم همینم. ۳۵ سالمه. تازه زایمان کردم. یک ماه نشده. خدا شاهده فقط ۵ روز رفتم خونه مادرم. ۲۰ روزه سرپ ...

ای بابا چقد سخت 

من بچه هام بزرگتر هستن فکر کنم ولی چه فایده انقد که من یاد اینا میدم نظم داشته باشن بازم انگار نه انگار