2777
2789

بهم دس زد داشتم  یه خواب عجیب میدیدم،منو دختر کوچیکم تنها تو اتاق خوابیدیم شوهرم تو حال بود ازمون دور بود قبل از اینکه خوابم ببره همش صداهایی تو اتاق میومد تق تق وسایل میومد بعد بیخیال خوابیدم داشتم خوابی میدیدم یه دفه قشنگ حس کردم حتی جای دوتا دستاشو حس کردم یه نفر شونه هام تکون میداد بیدار شم تمام حرکاتو حس کردم وقتی بهم دس زد جای دستش مور مور شد انگار، بیدار ک شدم هیچی نبود حتی بچم با فاصله ازم خواب بود شوهرمم تو حال خواب بود خیلی ترسیدم دیگه تنها نمیمونم تو خونه باور کنید قشنگ همه چیو حس کردم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه بار تو خواب و بیداری احساس کردم یکی دستامو فشار میده😰وای الان میترسم برم دستشویی

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

نترس بابا چیزی نیست 

سلام عزیزم خوبی؟شما بودی ف ال میگرفتی؟ چشات رنگی بود؟ساکن قم؟یادت هست منو؟هی میومدم ازت میپرسیدم کی باردار میشم؟جنسیت چیه؟الان پسرم ۱ سالشه 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
منم برام پیش اومده یکی اسممو صدا کرده و با دست بهم زده وقتی بلند شدم دیدم هیشکی نیس

من ب پهلو خوابیده بودم بعد با دوتا دست پهلوی رو ب بالام رو تکون میداد حرکاتش یادمه بیدار شدم نمیتونستم چیزی بگم الانم شوهرم نمیزاره یه لامپ روشن بزارم همه جا رو تاریک کرده میترسم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

گاهی وقتا اینجور میشه.. نترس چیزی نیست. من حدس میزنم مغز آدم اطلاعاتی که تو خواب میبینه و حس میکنه رو با واقعیت قاطی میکنه موقع پردازششون. من خودم هم گاهی وقتا یه همچین چیزهایی حس میکنم تو خواب مثلا حس میکنم رو تشکم کشیده میشم. ولی خب به واقعیت و علم بیشتر اعتقاد دارم و باور دارم اینا همه مشکل تو پردازش اطلاعات مغزه تو خواب و بیداری. 

با این حال اگر میترسی 4 قل بخون با آیت الکرسی و بالاسرت هم قرآن بذار و بخواب. نگران نباش.

واي من چند وقت پيش ساعت پنج صبح بيدارشدم حدوا دو ساعت  بيدار بودم يهو ديدم يه چي داره ميره تو پام يكي هي ازپايين ضربه ميزد سرم بلند كردم ديدم  هيچي نيست واي واقعا كسي به پام ضربه مي زد

گاهی وقتا اینجور میشه.. نترس چیزی نیست. من حدس میزنم مغز آدم اطلاعاتی که تو خواب میبینه و حس میکنه ر ...

بله ب  نظرم اون خوابی ک میدیدم بی تاثیر نبوده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
واي من چند وقت پيش ساعت پنج صبح بيدارشدم حدوا دو ساعت  بيدار بودم يهو ديدم يه چي داره ميره تو پ ...

آفرین دقیقا منم اینجوری شدم یعنی وقتی اون بهم دس زد و تکونم داد و دستشو برداشت بیدار ک شدم حس کردم همرو 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲