2777
2789
عنوان

طرح ناخونام + عکس

1551 بازدید | 74 پست

بچه ها خوبه ؟ حس میکنم رنگش با دستم هارمونی نداره سیاه دیده میشه بزارین لینک کپی کنم بزارم 💕✨️

ممنون از نظراتتون

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

گذاشتی بلایک💋

من دختری از جنس غم🙂💔زاده بدبختی ها و مشکلات دنیا🌍نمیدونم یهو چیشد از کجا شروع شد ولی تا به خودم اومدم دیدم وای، عمری به عشق و عاشقی این و ان خندیدم خدا چنان عشقی به سرم اورد که.... برای بهم رسیدنمون خیلی تلاش کردیم خیلی التماس کردیم زجه زدیم تا شاید دل سنگشون راضی شه مال هم شیم🙂💔ولی فایده ای نداشت،خود🌱کشی کردم دیگه دست کشیدم از این زندگی که قرار بود بی اون باشه ولی انگار خواست خدا نبود و دوباره برگشتم🥲انگار بالاخره بعد چهارسال خدا داشت بهم لطف میکرد،داشتم به عشق زندگیم میرسیدم که......💔🥀خدا مهربون ترین و بهترین حامی زندگیمو ازم گرفت😭حالاشدم مرده متحرک یه ادم که خالی از هر احساسی😓🪦میشه با اون دلای مهربونتون برای حاجتم یه صلوات بفرستید🙂🌱خدایا منتظر معجزه قشنگتم🙃🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

https://s8.uupload.ir/files/20230503_172544_iyxl.jpg

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

رنگ صورتی کلا دستا رو سبزه می‌کنه ولی قشنگن مبارکت باشه 🥰❣️

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

قشنگههه بانمکههه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!