2777
2789
عنوان

اصاب ندارم فقط بگین دقیقا چرا این حرفو میزنید😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ترکیب عربی فارسیه و از لحاظ دستوری درست نیس بعضیا نمیپسندن

ما همینجوریش تو زبانمون داریم از عربی استفاده میکنیم با این مخالف نیستن بعد با نازنین زهرا مشکل دارن‌؟؟ 🤔

میخندم. انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده... 
اسم جالبی نیست ترکیبشون خوب نیست ولی دیگه مسخره کردن نداره که چیو مسخره میکنن

نمیفهمم. یعنی درک نمیکنم. اتفاقا درسته زهرا عربیه ولی معنی فارسیش خیلی قشنگه. یعنی درکل اسم نازنین زهرا معنی داره

آخه واقعا رفته رو مخم. درسته حرف اینو اون برام مهم نیستا ولی دیگه دارن شورشو در میارن

اهمیت نده، من خودم یه دوستی دارم اسمش کبری ست ، با هم رفتیم بانک حساب باز کنیم  اینقدر قشنگ و با اعتماد به نفس تو بانک اسمشو میگفت لذت می‌بردم  دختر ناز و باوقار و مهربونی هست 

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  
اهمیت نده، من خودم یه دوستی دارم اسمش کبری ست ، با هم رفتیم بانک حساب باز کنیم  اینقدر قشنگ و ب ...

خدا حفظش کنه. ولی ایکاش جا بیوفته بین مردم که نباید اسم دیگرانو مسخره کنن

نمیفهمم. یعنی درک نمیکنم. اتفاقا درسته زهرا عربیه ولی معنی فارسیش خیلی قشنگه. یعنی درکل اسم نازنین ز ...

نه بابا اصلا ربطی به عربی و فارسی بودنش نداره که یه سری اسما کنار هم کلا قشنگ در نمیان و خیلیا اصلا اسم دو بخشی رو نمیپسندن ولی مسخره کردن نداره که 

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند