2777
2789

خواهرای گلم ازتون راهنمایی میخوام واقعا نمیدونم باید چیکار کنم قبلا هم تاپیک زدم تعداد کمی اومدن تاپیک بخاطر همین دوباره تاپیکو تکرار کردم.

خودم ۳۱ سالمه ولی هرکی تا حالا دیده منو میگه ۵ سالی از سنت کمتر میزنی

کسی که پیشنهاد آشنایی داده ۱۲ سال ازم بزرگتره 

از اقوام دوره در واقع با زن داداشم فامیله و اینجوری که ازش تعریف میکنه میگه از سنش جوان تر میزنه و میگه اخلاق و اعتقاداتش مثل خودته خونواده خیلی خوب و اصیلی داره و چون مادرش فوت کرده و از پدرش مراقبت میکرده و بچه آخر بوده دیرتر رفته سمت ازدواج. از لحاظ تحصیلی مثل همیم و هر دو دکترا داریم و دو جا سرکار میریم وضعیت مالیشم خوبه خونه و ماشین و شغل خوب داره.

حقیقتا همش به این فکر میکنم تا چشم به هم میزنم سریع ۵۰ سالش شده و فکر می‌کنم شاید خوب نباشه اینجوری.

بخاطر همین اصلا مرددم برم باهاش آشنا بشم یا نه

شما بودین چیکار میکردین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببخشید خیلی بی ربطه ولی ممنون میشم راهنماییم کنید

اگه برمیگشتید عقب ادامه تحصیل میدادید؟

من نمیدونم بعد کارشناسی برم سراغ ادامه تحصیل یا نه 

کنارشم کارم مرتبط با رشتمه

استارتر ببخشید خیلی بی ربطه ولی ممنون میشم راهنماییم کنید اگه برمیگشتید عقب ادامه تحصیل میدادید؟ م ...

حقیقتش عزیزم زمان ما دانشگاه فرهنگیان پذیرش نداشت وگرنه رتبه م خیلی خوب بود اگه زمان ما فرهنگیان پذیرش داشت دیگه ادامه تحصیل نمیدادم ولی چون پذیرش نذاشت و من عاشق تدریس بودم دیگه ادامه دادم و الا به نظرم اگه عاشق تدریس نیستی با همون کارشناسی یا ارشد میشه کارمند شد 

ببین به نظرم دوازده سال تفاوت سنی خیلی هم خوبه خوب ۵۰سالش بشه مگه چیه ۵۰ساله که فلج و از کار افتاده نیست رفته بودیم کوه یه مرد هفتاد ساله خیلی خوب و سرزنده بود این سبک زندگیه که باعث کهولت و از کار افتادگی میشه نه سن و سال 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .