با خاله هام رفتم آبروم رفت یه عالمه آب معدنی و حلواشیرینی و کلی خرما و خوراکی آورده بودن بعد خواهرشوهرم اینا میگردوندند میاوردن تا کنار ما به ما تعارف نمیکردن بعد جمعیت هم زیاد نبود از خجالت مردم هیچی هم دم دستم نبود خودم تعارف کنم بهشون به شوهرم گفتم هی داره خواهرشو فحش میده چون خاله هام خیلی بهش عزت و احترام و محبت میکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای منم پیش اومده،مراسم جاریم بود،خواهرزادش به همه تعارف کرد به من که رسید برگشت رفت.انگار اصلا حسابم نکردن.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فاتحه دیگه خوردن نخوردن داره مگه،بحث حرمت و احترامه
مثلا من بیام یک درمیون تعارف کنم بگم برا خوردن نیومدن که
هرکی میره فاتحه حرمت خودشو گرفته،حالا صاحب عزا جونش در نمیره که یه چایی تعارف کنه حداقل
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️