2777
2789

زندگی ک توش حجاب اجباری باید داشته باشی بخاطر ی ریمل ک اصلا حتا مشخص نباشه جنگ جهانی بکنه باهات. بگه سرکار نرو ک هیچ مردی نگاهش بهت نیفته . تنها هیچ جا نرو همه جا بهت وصل باشه . حتا ب فیلم و سریال دیدنتم گیر بده . ازادی نداشته باشی حتا اندازه ی سرگرمی ساده از صب تا شب تو خونه زندانی باشه تازه اغا بچه دار هم نمیشه کارشم انقد بی برکته هفت ساله تو ی اتاق تو حیاط مادرشوهریم . قیافه درست حسابی هم نداشته باشه ب دلت نباشه اخ اخ زندگی نیس جهنمه ن راه پس دارم ن راه پیش چون هزار تا دشمن داریم ک ارزوشونه جدابشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا قبل ازدواج تحقیق نمیکنین خب؟

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خب گل من.هفت ساله تو ی اتاق تو خونه مادرشوهری،همون بهتر ک بچه‌دار نشدی.

بخدا قصد ناراحتت رو ندارم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

زمین تا آسمون با هم فرق داره طرز فکراتون

ولی برو خدا رو شکر کن بچه دار نمیشه که یه بچه هم بیاد تو این زندگی تلخ

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
قبل از ازدواج متوجه این مسائل نشده بودین؟

فامیل خیلی دوره من نمیشناختمش بابام خانواده شو میشناخت ولی خانواده ش مث شوهرم نیستن تاحدودی بهترن معمولین گیر زیاد ب زنا ندارن اصلا مادرشوهرم هنوزم تو عروسیا میرقصه عشقیه🙃

چرا قبل ازدواج تحقیق نمیکنین خب؟

نزدیک ده ساله ازدواج کردم اونموقه شوهرم۲۳ سالش بود انقدا تو جامعه نبود ک بشناسنش . توکل خانواده شون فقط شوهر من اینجوریه اخلاقش بقیه بهترن