فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2016 عنوان اگه غذا کمتر بخورم معدم کوچیک میشه؟ 468 بازدید | 23 پست اگه غذا کمتر بخورم به مرور زمان معدم کوچیک میشه؟من توجه کردم نسبت به بقیه بیشتر میخورم زودتر گشنم میشهاگه تمرین کنم غذا کمتر بخورم هنوز سیر نشدم از غذا خوردن دست بکشم بعد چند وقت اشتهام کمتر میشه؟ که مثلا کم بخورم ولی احساس سیری کنم آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟ 1402/02/14 | 20:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2016 قدم ۱۶۰ هست وزنم ۵۷ورزش و تحرک هم ندارمدر ضمن همش تو خونم روزایی که میرم بیرون اشتهام کمتر میشه آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17164 اره حتی میگن اگر فقط روزی یه قاشق کم کنی اونوقت تاثیرش میبینی آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
شمالیم7777 عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 943 قدم ۱۶۰ هست وزنم ۵۷ ورزش و تحرک هم ندارم در ضمن همش تو خونم روزایی که میرم بیرون اشتهام کمتر میشه صلوات فرستادم
_پارادوکس_ عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 3368 زیاد جویدن غذا، قبل غذا آب خوردن، بیشتر میوه خوردن اینا واسه خودم تاثیر داشتن واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2016 اره حتی میگن اگر فقط روزی یه قاشق کم کنی اونوقت تاثیرش میبینی وای چه خوب فکر میکردم معده که بزرگ بشه دیگه واسه همیشه آدم زیاد میخوره آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
1234sarvnaz عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 1910 قدم ۱۶۰ هست وزنم ۵۷ ورزش و تحرک هم ندارم در ضمن همش تو خونم روزایی که میرم بیرون اشتهام کمتر میشه خوشبحالت وزنت خوبه من هم قد توام ۶۸ کیلوام اراده ندارم لاغر کنم
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2016 صلوات فرستادم برای چیامضام؟ آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17164 وای چه خوب فکر میکردم معده که بزرگ بشه دیگه واسه همیشه آدم زیاد میخوره نه بابا کوچیک میشه آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
نازیلا۹۱۲ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 4612 خوشبحالت وزنت خوبه من هم قد توام ۶۸ کیلوام اراده ندارم لاغر کنم من ۱۷۳ هستم با ۶۸ چاقم همچنانورزش کن باشگاه خیلی خوبه من وزن کم کردم با باشگاه
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2016 خوشبحالت وزنت خوبه من هم قد توام ۶۸ کیلوام اراده ندارم لاغر کنم خب استخوان بندی هم تو وزن تاثیر داره آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2016 وزنتون که خیلی خوبه؟مجردی؟ بله مجردم آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
شمالیم7777 عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 943 قدم ۱۶۰ هست وزنم ۵۷ ورزش و تحرک هم ندارم در ضمن همش تو خونم روزایی که میرم بیرون اشتهام کمتر میشه ببخشید بدنت رو فرم هست چون منم قدم 160 هست میخوام لاغر شم....به چه وزنی برسم خوبه 57خوبه؟؟ چون شما ۵۷ هستی پرسیدم آره با کم خوردن معده کوچک میشه