2777
2789
عنوان

شنبلیله و ریزش موی شدید توروخدا بیاید تاپیک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11807 بازدید | 55 پست
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۲۲۴-۱۴۱۷۳۸_chrome_k5kc.jpg

با این روش رویشش مجدد هم داشتین؟

چرا من هر روغنی میزنم ریزشم بدتر میشه در ضمن کف سرم هم چربه ولی نمیدونم طبع سرم سرده یا گرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون. شما فکرمیکنید چند درصد موهاتون بیشتر شده؟

نمیدونم ک ب موهام فعلا بیشتر نشده ولی ریزشش کم شده روزب زیاد باشه مثلا تا۱۰یا۲۰تارمو دیگه نه یه برس کامل ک پر بشه بعد بریزه رو لباسم

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
با این روش رویشش مجدد هم داشتین؟ چرا من هر روغنی میزنم ریزشم بدتر میشه در ضمن کف سرم هم چربه ولی نم ...

والا یه خانومی ب منم تو این نی نی سایت گفتن من رفتم گرفتم با نخودو قهده خالص ترک قاطی کردم زدم بعد یکی دوماه تاثیر خودشو نشون داد درسته حس نمیکنم رویش داشته باشم کم پشته موهام ولی جلوی ریزششو گرف منم روغن زیتون میزدم کامل داشتم کچل میشدم

در ضمن هروق روغن زدین باید چن ساعت بعدش برین حموم جلوی نفس کشیدن مورو میگیره مو پژمرده و میریزه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
با این روش رویشش مجدد هم داشتین؟ چرا من هر روغنی میزنم ریزشم بدتر میشه در ضمن کف سرم هم چربه ولی نم ...

دستتو بزار روی سرت

اگه دستت گرم بشه طبع سرت گرمه

اگه سرد باشه سرده

_میدونی‌چرا شکست میخوریم؟ +تا یاد بگیریم چطوری بلند‌ بشیم.     هیچ محدودیت سنی برای موفقیت نیست.💙
نمیدونم ک ب موهام فعلا بیشتر نشده ولی ریزشش کم شده روزب زیاد باشه مثلا تا۱۰یا۲۰تارمو دیگه نه یه برس ...

قبلا روزانه چندتار میریخت،،

و این روش رو چند مدت انجام دادین

پیجش رو میفرستین

haircare_sogand

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
فقط اب پیاز بوش برای مدت ها توی موهات میمونه و بوی افتضاحی داره ولی عالیهههه امتحانش کن حتما یا رز ...

من هر دفعه آب پیاز زدم ریزشم چند برابر شد🥲

_میدونی‌چرا شکست میخوریم؟ +تا یاد بگیریم چطوری بلند‌ بشیم.     هیچ محدودیت سنی برای موفقیت نیست.💙
عکس از شامپو نداری بفرستی

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۴-۲۰۳۶۴۷_google_zd0p.jpg

قبلا روزانه چندتار میریخت،، و این روش رو چند مدت انجام دادین

موهام تا گردنمه نزدیک شونم روزی یه هر دفعه برس میکشیدم یه برس کامل پر میشد بقیشم میریخت رو لباسم خیلی ناراحت میشدم