2777
2789

برای بار اول درست کردم 

با عدس و برنج  ..

اما الان که موقعه‌خوردنه حس میکنم مزه کشک بادمجون میده و اصن به زحمتش نمی ارزید..

اگر قرار بود مزه کشک بادمجون بده خو همون کشک بادمجون درست میکردم:/

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

نخوردم نمیدونم

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت نریختی ؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بادمجون رو سرخ کن وقتی سرخ شد بریز تو قابلمه درشو ببند زیرشو اندازه برنج کم کن بزار خوب پخته شه بعد له کن گوشت از قبل بپز بعد ریش ریش کن وعدس رو هم بپز عدس پخته شده و گوشت با آبش آبش نباید زیاد باشه به بادمجونای پخته شدت اضافه کن بعد سیرداغ همراه نعنا خشک درست کن بریز توش وهمروباهم بزار نیم ساعت دم بکشه وبعد با کشک ساییده شده بخور خیلی خوشمزه میشه

دیگه برنج اینا نمیخاد گوشتشم زیاد باشه خوشمزه ترمیشه

چرا ریختم

پس کشک زیاد زدی

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐