2777
2789
عنوان

مامور جایگاه بی فرهنگ

292 بازدید | 17 پست

آدمهای جامعه گرگ شده اند  

دیروز خانمی توی پمپ CNG بود. بنده خدا کپسولش پر بود. انگار گازش مشکل داشت. اومده بود ببینه گاز کپسولش خالی شده یا همچنان از بنزینش میره. 

من پشت سرش بودم و نظاره گر.

مامور جایگاه نازل رو وصل کرد و دید گازش فوله. با چنان خشم و غرور احمقانه ای گفت : صندوق بزن بالا ببینم !

خانم صندوق براش باز کرد.

مامور جایگاه روکش روی کپسول رو از حرصش جدا کرد و انداخت به کف صندوق  

خانم خیلی ناراحت شد . سکوت کرده بود.

با خودم فکرکردم این مردهای بیشعور آخه چرا تا یک زن تنها می بینن جوگیر میشن؟ اگه یک اقا همراه اون زن بود، بازم اونجوری ادا میریخت؟ ... 

این مردا فقط از خودشون میترسن. از زنها نمیترسن.

خانم بی سرو صدا صندوق رو بست. 

سوار شد و رفت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم دست و پام میلرزید. آخه پدرم تاحالا یک " تو " به من نگفته چه برسه به این مدل توهینا

😐پدر منم یدونه تو به من نگفته

برای همینکه طاقت چنین رفتاریو ندارم و کاری میکنم دستو پاشوبلرزه 

از نوع تربیت پدرتون درست استفاده کنید 

کسی سوارتون نشه

گلی هستم از گل های جهنم🌹

کلا وحشی هسن بعضیا کاری به این نداره که طرفش خانوم بوده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

باید یه چیزی میگفت 

من خودم خیلی ترسوعم ولی خخخخییییللللیییی از مردای اینجوری زورم میگیره 

یه دفعه با دوستم رفته بودیم شهر بازی دوستم میترسید مامورش در اومد گفت خوبه شما سربازی نمیرین و مملکت دست شما نیست 

منم در اومدم گفت میبینم دست شماس ابر قدرت دنیاییم تازه شما سربازیم میرین 

من چندروز پیش رفتم پمپ بنزین شیشه رو دادم پایین به آقاهه گفتم سلام خسته نباشید بالبخند...نگام کرد جواب نداد،😑گفتم میشه برام فلان قدبنزین بزنین؟بازجواب نداد همین جوری نگاه میکرد آخر پیاده شدم تا درو بستم باکوباز کرد بنزین بزنه اصن هنگ کرده بودم که چرا اینجوری کرد

همش بخاطر این بوده که وظیفه اون آقا نبوده که چک کنه.

اگه یه آقا همچین موردی پیش میومد براش کلی متلک هم میشنید ، رانندگی فقط گاز دادن و سوار ماشین شدن نیست ، وقتی صحبت از برابری میشه بهتره خانم‌ها هم زحمت به خودشون بدن و حداقل ها رو یاد بگیرن ، محتاج بقیه نباشن