2821
2789

چند وقتیه اینطوری ام امروز دیگه وحشتنااااک یعنی مداااام پشت هم باید یچی بخورم خدایا نکنه مریض پریض شدم

اصلا احساس سیری ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشبحالت دو روزه نتونستم یه قاشق غذا بخورم 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

الان چه غذایی خیلی دلت می خواد شاید اگه همونو با اشتیاق بخوری اشتهات کم بشه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یا بارداری.یا بدنت نیاز داره .یا در شرف پریودی هستی.خدای نکرده از قند هم میشه باشه

من هر وقت سیرمونی ندارم میفهمم یه ویروسی چیزی اومده تو بدنم ولی انقد میخورم که فرار میکنه😅😅😅

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

شاید بخاطر فصل بهاره😆منم همینم .حالا حس میکنم یکم شکم اوردم میخام از شنبه مراقب باشم. چیزای گرم بخور قهوه خوبه ولی ن برا شما ک بچه شیر میدی. چای زنجبیل دارچین این چیزا خوبه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
الان چه غذایی خیلی دلت می خواد

برنج با هررچی ،کیک و چای

بجون خودم ظهر یه بشقاب پررر کباب تابه ای با برنج و سالاد و ماست و... خوردم بعد ی ربع باز رفتم سر قابلمه یکم خوردم بعد همین الان باقالی خوردم بعد شیرینی بعد دوقاشق برنج الان هم هنوز انگار ته دلم خالیه🤭🤭🤭😐

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز