2777
2789
عنوان

شوهر شمام اینطوریه؟

401 بازدید | 24 پست

تو خونه خوبه 

صبح خوبه شب خوبه 

بعد یهو چشمش که به یه نفر غیر خودمون میفته عوض میشه 

فاز مزه پرونی و متلک گویی به من رو برمیداره

اصلا رفتارش عوض میشه 

نه اینکه بی احترامی مستقیم بکنه 

ولی جو میگیرتش

مثلا امروز یک کاره بی دلیییییل جلوی دوستم برگشته میگه زن من بی جنبه س نمیشه باهاش حرف بزنی به اسب پادشاه گفتن یابو!!! خیلی حرفش بد بود

یا جلوی مامانش پریشب برگشته میگه مادر‌من بیچاره ام زنم همش کوکو‌سیب زمینی و‌رشته پلو‌میپزه نمیکنه یه گوشتی کبابی استیکی چیزی جلوم بذاره در صورتی که دروغ میگفت شب قبلش‌ماهی سرخ کردم‌سوخاری براش هزاران مدل غذای مختلف میپزم ولی عوضی بازی در‌میاره جلوی بقیه 

چرا به خودش نمیگی

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش حرف بزن بگو خوشم نمیاد اینطوری میگی جلوی بقیه و لطفا دیگه نگو چون واقعا این رفتارت ناراحتم میکنه

هرچند من فکر میکنم شوهرت فقط میخواد خودی نشون بده نمیدونه چه حوری فکر میکنه راهش اینه

بهش بگو ما زن و شوهریم نباید شخصیت همدیگرو چه شوخی جه به جدی تخریب کنیم به خصوص جلوی دیگران

مامانم هر وقت زنگ میزنه شوهرم داد میزنه گرسنمه مردم از گشنگی در حالیکه سر سفرست  و لقمش تو دستش 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
میگم بابا گردن نمیگیره میگه چیز بدی نگفتم که یا مامانم غریبه نیست دوستت ک‌غریبه نیست 

مقابله به مثل کن پس

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

ولی شوهر من گردن نمیگیره میگه چیز خاصی نگفتم که  

شاید تو خونه ازت می ترسه یه سری حرفا رو بزنه

جلوی دیگران عقده گشایی می کنه

ولی آقایون خیلیاشون جوگیرن علی الخصوص جلوی خانواده شون

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️