2777
2789
عنوان

دوست خوب

52 بازدید | 4 پست

من هشت ساله یک‌دوستی دارم که بچه هامون باهم 3 ماه فاصله ی سنی دارن 

ایشون با وجود مشکلات عدیده ای که توی زندگی‌شخصیشون دارن برای زایمان من اومدن مراقبم بودن بیمارستان 

بعدشم تا هشت روز‌اومدن خونم با اینکه خودشون یک‌دختر‌معلول دارن غیر بچه شون 

الان که دارم درس میخونم میاد کمکم میکنه بچه هارو کاراشونو میکنه غذا درست میکنه خونه رو برق میندازه میره 

هرموقع جایی بخوام برم بی چون و چرا بچه هام رو نگه میداره

حس میکنم با داشتن چنین‌دوستی واقعا یکی‌از خوشبخت ترین ادمهای دنیا هستم

کارایی برام میکنه که خواهرم‌برام‌نکرد

البته منم‌هواشو‌دارم‌اما واقعا لطف اون نسبت بمن خیلی بیشتره 

از شما میخوام برای حل شدن مشکلاتش‌براش دعا کنین و خدا بهتون چنین دوستهای خوبی بده 

دوست خوب نعمته بخدا

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوب نعمته بخدا

فرشته ی نجات منه

خدا دیده چقدر دست تنها هستم اینو سر راهم قرار داده 

باورت نمیشه با اینکه خیلی دستش خالیه دیروز صبح اومده بود دیدم یک ظرف پر‌مغز گردو‌برام‌شکسته اورده میگه بیا بخور شیر میدی 

گریم گرفته بود پولشم قبول‌نکرد 

فرشته ی نجات منه خدا دیده چقدر دست تنها هستم اینو سر راهم قرار داده  باورت نمیشه با اینکه خیل ...

خیلی قدرش رو بدون 

خداحفظش کن برات 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»