2777
2789

2 ماه دیگه کنکور دارید اما صفرید حتی یبارم لای کتابو باز نکردید اما العان به شدت پشیمونید امیدتون به اوردن رتبه زیر 1000 شده 20 درصد خونوادتونم اجازه نمیدن دیگه پشت کنکور بمونید چون زیر تموم قول وقراراتون زدید هیچکیم کنارتون نیست که رازتونو بدونه تنهای تنهاید امکانات لازم فراهمه مث اتاق وکتاب 

شما بودید و اگر رتبه خوب زیر مثلا 2000 میخاستید اما فقد 60 روز وقت داشتید چیکار میکردید؟ واینکه به نظرتون چه نتیجه ای میگرفتید 

لطفا جواب بدید حتی اگه غیر منطقی باشه😔

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 

اگر صفر باشی این رتبه رو نمیتونی تو دو ماه بیاری مگر نابعه باشی. بهتره واقع بین باشی بخون حداقل بالاتر بیاری 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل میکردم به خدا یه یاعلی میگفتم  ....بلند میشدم برای درس خوندن 

هر مقدار که میشد و توان داشتم تو این شصت روز میخوندم ...قطعا بی فایده نیست و نتیجه میگیری ....

🕊️چشم از پنجره بردار منجی در آینه است🍃🌻

ببخشید میشستم مثل خر میخوندم ماه بعد بیشتر پشيمون نشم موفق شدم ک افرین به خودم و دهن همه بسته میشه نشدمم تقصیر ببخشید گشاد بودن خودم میشه اما حداقل ناراحت نیستم تلاشی نکردم 

خب اگه خودت دوست داری بمونی پشت کنکور و حتما این رتبه رو بیاری تلاشتو بکن واسه امسال که خانوادت ببینن میتونی رتبه خوبی بیاری ولی بگو میخوام بمونم واسه سال بعد که رتبم ۱۰۰۰شه

این 60 روز رو تست میخوندم فقط هم با جوابهای صحیحش. چیزهایی که مطمئن باشم تو ذهنم می مونند. میرم امتحانم رو میدم یا شانس و یا اقبال

نشد هم حتما برای سال بعد میشینم با برنامه ریزی میخونم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم