2777
2789
عنوان

شوهرتون به خانوادش کمک مالی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید نیاز دارن بندگان خدا. پسراشون کمک نکنن کی بکنه؟

اینجوری خیلی خوبه همه باهم ولی من خیلی ها رو می بینم که پسری که دلسوزتره حتی اگه نداشته باشه کمک میکنه بقیه هیچ

من که هرچی پول داره میندازه تو حلقوم مادرش و خوهراش من یه میلیون تومن پول بخوام دادوبیداد راه مینداز ...

این بده که از گلو زن وبچش بزنه این میشه حق الناس

اها فکر کردم شوهر تو میده سوال پیش اومده واست همه میدن یاچی

اوایل ازدواجمون بود عصری بیرون بودیم یه مانتو دیدم خوشم اومد به شوهرم گفتم بخر واسم گفت پول ندارم گرونه دیگه منم گفتم خوبه رفتیم خونه مادرشوهرم بعد شوهرم با شوهرخواهرش رفتن بیرون وقتی اومد دیدم یه وسیله که خیلی هم واجب نبود خیلی بیشتر از قیمت مانتو که من میخواستم برا خونه مامانش خریده بود مادرش هم بنده خدا هی میگفت چرا خریدی برو پس بده گرونه واینا .اییی حرصم گرفت .ولی خداییش هرچی بگیره براشون چیزی نمیگم 

خونواده همسرم نیاز ندارن ولی من به مامان خودم پول میدم همیشه از درآمد همسرم

نمی‌دونم چرا دورو برما دخترا حتی وضع مالیشون عالیه کمک نمیکنن مادراشون .من همین آبجیم خواهرشوهرش سفرای خارجی میره پدرش وضع مالیشون خوب نیست از داداش که کارگرن توقع داره به پدرش کمک کنه ولی خودش دریغ از یه هزاری .بخدا یه دفعه مامانش گفته بود پول نداریم یکم بهمون قرض بده صدهزارتومن داده بود البته بعدش شوهرم دعواش کرد که چرا ازش پول خواستی به خودم چرا نگفتی .که مادرشوهرم گفت من گفتم توبیکاری الان نداری 

نمی‌دونم چرا دورو برما دخترا حتی وضع مالیشون عالیه کمک نمیکنن مادراشون .من همین آبجیم خواهرشوهرش سفر ...

چطور دلشون میاد 

من با اینکه وضع مالی متوسط داریم خودمم شاغل نیستم هر چقدر بتونم کمکشون میکنم 

چطور دلشون میاد  من با اینکه وضع مالی متوسط داریم خودمم شاغل نیستم هر چقدر بتونم کمکشون میکنم& ...

چون وظیفه پسر میدونن ولی شوهر خودش تماما خانواده رو ساپورت میکنه