بچه ها من کلا آدمیم که وقتی یکی ناراحتم میکنه، حالا یا با رفتار یا حرفاش، لال مونی میگیرم و هیچی نمیگم،ولی بعدش مغز خودم و سوراخ میکنم انقد خود خوری میکنم، امروز بعد مدت ها رفتیم خونه خواهرشوهرم، بعد ایشون رفت دوتا پنس آورد داد به من، میگه این پنسا رو خریدم ولی اصلا نه رو سر من نه دخترم واینمیسته چون موهامون پرپشته، موهای دختر تو کمه، بزن شاید رو سرش وایساد،منم خیلی ناراحت شدم و کلا حساسم کسی بخواد نظری درمورد ظاهر دخترم بده،اونجا خیلی ناراحت شدم و هیچی نگفتم،بعد موقع رفتن،پنسا رو دادم دست خواهرشوهرم گفتم بفرمایید اینم پنساتون، به درد دختر منم نمیخوره، ماشالا موهاش پرپشته رو سرش واینمیسته،بعدم اومدم بیرون و رفتیم،قیافش دیدنی بود،خیلی خوشحالم برای منی که اصلا بلد نیستم جواب آدمایی که ناراحتم میکنن و بدم خیلی قدم بزرگی بود که یاد بگیرم،به نظرتون خوب گفتم؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇