2777
2789
عنوان

مطیع بودن شوهر

1364 بازدید | 100 پست

بچه ها سلام

میشه راهکار بدید که چکار کنم انقدر شوهرم مطیع خانواده اش نباشه؟

خییییلی بچه مامانیه

حتی رفتیم پیش روانشناس،روانشناس معتقد بود مستقل نیست و شخصیتی وابسته به خانواده داره

بخدا دیوونه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاریش نمیتونین. حداقل از دید منه مرد مردیکه تا این حد وابستست، بعیده اکی بشه. فقط خودتون به یسری ...

ای خدا من نمیتونم عادت کنم 

حتی واسه عروسیمونم گفت خانواده ام میگن نه پس عروسی نگیریم

عزیزم باید با نظر متخصص این زمینه ( روانشناس و مشاور ) گام بردارید و راهکارهایی که توصیه میکنن رو انجام بدین 

تجربیات دیگران تو این مورد نمیتونه کمک کننده باشه واسه شما چون ممکنه اوضاع رو بد تر کنه یا نتیجه عکس داشته باشه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

عزیزم کسی رو که نمیتونی عوض کنی 

اون شخصیتش همینطوری شکل گرفته 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عزیزم باید با نظر متخصص این زمینه ( روانشناس و مشاور ) گام بردارید و راهکارهایی که توصیه میکنن رو ان ...

انقدرررر رفتم پیش روانشناس 

میگه من هر چیزی که پدر و مادرم بگن قبول دارم چون این یه نوع احترامه

بهش اقتدار بده بزرگش کن  کم کم خودش درست میشه مثل بچه ها قربون صدقع اش نرو اگر از شما اقتدار بگیره بهتون عشق میده و جذب شما میشه بلدم نیستی دوره های حفظ اقدار همسر هست آقای حسینی تنها مسیر آرامش، آقای عباسی و...