2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابه دارم از بین میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 26 پست
منم۲۱سالم که بودعین شمادیسک کمرگرفتم مهره۴و۵ دردشدیدداشتم نمیشدبشینم سختم بود خلاصه کسی راپیداکردم گ ...

منم هفته پیش رفتم پیش یکی از شکسته بند های معروف. ام ار ای منو ک دید گفت دیسکت خفیفه. از منم مهره ۴ و ۵ هست و گف چون خفیفه نمیشه جا انداخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توروخدا آدرس بده مادرم دیسکت شدیده خیر ببینی

عزیزم من اصفهان هستم خیلی سال پیش بودبیست سال پیش بود.پیرمردی بودبه نام حج رضا.انوقتا گوشی وموبایل نداشتیم شماره اش را ذخیره کنیم .یادمه اهل رهنان اصفهان بود.چندروز خرما دنبه بستم.بعدآمدبادو انگشتش ازپشت ازمقعد داخل کرد وستون مهره را گرفت وبه اطرافیانم گفت فقط گوش کنیدصدای جا انداختنش باورکن صدای تق تق جاانداختنش همه شنیدیم من درد کشیدم بخاطرانگشت داخل کرد.گفت استراحت کن وتکون نخور جز دستشویی ان هم یواش کسی ببردت.من رعایت کردم هرچی گفت.خدا هیرش بده من بدجور درد داشتم ولی خوب شدم تا الان.پیرمرد بودولی تا ام ارای مرا دید همه چیز را مثل دکترها گفت.اصلا بنظرسوادم نداشت شایددرحدخاندن نوشتن.ولی آموزش دیده بود.ولی اگردرشهرخودتون یاجایی همین نی نی سایت بپرسی کسانی هستن که دیسک جامی اندازن.یادمه پیرمرده گفت من همین امروز دیسک دوتاخاهرمسن جاانداختم که دیگه از درد خم شده بودن

عزیزم من اصفهان هستم خیلی سال پیش بودبیست سال پیش بود.پیرمردی بودبه نام حج رضا.انوقتا گوشی وموبایل ن ...

مممنونم ازت عزیزم که توضیح دادی الهی سلامت باشی 

من تهران هستم متاسفانه اینجا کسی وارد نیست